Severini na koncertu skoro ispao mikrofon iz ruke, njen potez nasmijao sve

2
Radiosarajevo.ba
Severini na koncertu skoro ispao mikrofon iz ruke, njen potez nasmijao sve
Print Screen / Severina na koncertu

Severina je u subotu 14. augusta natupila u Primoštenu u jednom klubu, a na tom se koncertu pojavila u dosad najzanimljivijoj kombinaciji koja je odmah zaintrigirala njene fanove.

Naime, 49-godišnja pjevačica na sebi je imala pripijeni zeleni triko zebrastog uzorka i preko njega duge široke hlače s velikim izrezima, a sve je začinila vrtoglavo visokim potpeticama.

No, osim ouftita Severina je videom koji je objavila na svojim društvenim mrežama oduševila svoje obožavatelje, ali i prvenstveno cijelu publiku na koncertu i to samo jednim potezom nakon što joj se dogodila nezgoda tokom plesanja na njezin hit Italiana.

Američki ambasador Murphy: Vlada FBiH treba donijeti zakon o Južnoj interkonekciji

Američki ambasador Murphy: Vlada FBiH treba donijeti zakon o Južnoj interkonekciji

Pjevajući i plešući, vrtila je mikrofon po ruci te joj je on u jednom trenutku gotovo potpuno ispao na pod, no ona ga je vješto brzo uhvatila za kabal i spriječila od pada.

Osim toga, publika je oduševljeno gledala kako ga skuplja nakon toga i od ogromnog kabela radi sebi - vijaču preko koje je počela preskakati. Oduševljenje publike moglo se čuti u ovacijama i smijehom svih prisutnih, a vesela pjevačica samo je nastavila plesati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije