IG / Emotivna objava Severine rasplakala mnoge: "Dvadeset mjeseci bez sina..."

28. 07. 2021. u 17:21:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 47

Pjevačica Severina je na svom Instagram profilu podijelila emotivnu objavu posvećenu sinu Aleksandru uz opis koji je mnoge njene pratitelje rasplakao.

"20 mjeseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živio 7 i po’ godina… Bez pitanja, grubo, isti dan… I izbjeglice iseljavaju s njihovim majkama…

U ovih 30 godina koliko pjevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom djecom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim djetetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pjesmu sa Zagrepčankama i dečkima… Hvala svima na podršci", napisala je Severina.

Ubrzo su uslijedili mnogobrojni komentari podrške.

"Bože daj joj snage da izdrži sve ovo i budi joj na pomoći", "Pravih riječi nemam da se opiše ova nepravda", bili su samo neki od komentara ispod objave.

Severina je nedavno sa svojim sinom provela vrijeme na Plitvicama, te je na društvenim mrežama podijelila video kako su uživali zajedno.

Upravo je on pjevačicu nagovorio da se isproba u jednom adrenalinskom izazovu. Severina je tom prilikom objavila video u kojem se spustila zip-lineom, a dok se spremala, bodrio ju je Aleksandar.

Podsjećamo, krajem 2019. godine sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila da će sin Severine Kojić i srbijanskog biznismena Milana Popovića u budućnosti živjeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Odluka je stupila na snagu odmah, pa je ni Severinina žalba nije mogla odgoditi. Osim toga, na snazi je i sudska odluka kojom je Severini zabranjeno objavljivati fotografije i snimke maloljetnog sina na društvenim mrežama.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (5)