Severina nezgodno pala na koncertu: "Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je"

0
Radiosarajevo.ba
Severina nezgodno pala na koncertu: "Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je"
Foto: Instagram / Severina

Severina je sinoć, 17. jula 2021, na koncertu u Vrnjačkoj Banji imala nezgodan pad na bini, no smiješak s lica na pozornici nije skidala.

Pjevala je pred oko 20 hiljada ljudi.

Okupljenima nije smetala ni kiša, a Severina, dok je plesala, nije vidjela dio opreme pa se spotaknula i pala preko njega, na leđa.

U pomoć su joj brzo priskočili gitarista i prateća pjevačica.

Seve je sve to podnijela sa smiješkom na licu, a nakon svega se oglasila i u videu koji je objavila na profilu na Instagramu.

"Završio je koncert, bilo je fantastično. Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je. Što bi rekli ljudi, vridilo je", rekla je Severina u videu.

"Vridilo je... Zbog vas 20 000 pod kišobranima. Hvala, Vrnjačka Banja", dodala je u opis videa.

"Ovaj pad je totaly godina 2020/2021. Za nadat se da ćemo i mi bar u 2022. reći vridilo je na guzici biti", "Kraljica jedina", "Zauvijek djevojčica", "Najdivnija", "Bilo je ekstra", "Hahaha kraljice, Seve", "Bilo je divna zaista, vrijedilo je pokisnuti", "Seve, ti i kada padaš, padaš sa stilom", "Legendo", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije