Nakon glasina o razvodu od Severine: Igor Kojić se oglasio slikom iz Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Nakon glasina o razvodu od Severine: Igor Kojić se oglasio slikom iz Sarajeva
Foto: Instagram / Igor i Severina

Dok je nakon glasina o razvodu koje su plasirali srbijanski mediji Severina objavila nikad viđene fotke s njihovog afričkog vjenčanja i time dala do znanja da od priča o razvodu nema ništa, Igor je mudro šutio.

Napokon se i on oglasio, te je na svom Instagramu objavio fotografiju njih dvoje kako nasmijano poziraju na ulici i to vjerovali ili ne u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Fotogradija snimljena u Sarajevu - undefined

Foto: Instagram: Fotogradija snimljena u Sarajevu

Na fotki su oboje vrlo elegantni, Igor u odijelu, a Severina u svečanoj haljini golih leđa. Njih dvoje drže ruke jedno drugome oko struka i nasmijano se gledaju.

Dok njegovi navodni prijatelji za srpske medije pričaju kako im je Igor povjerio da se ne namjerava vraćati u Zagreb, čini se da je on tim pričama odlučio stati na kraj objavivši fotku na kojoj on i njegova supruga izgledaju zaljubljenije nego ikad. Radi se o fotki snimljenoj ovog ljeta u Sarajevu.

Fotka je oduševila Igorove pratitelje, te su mu ostavili hrpu lajkova i komentara podrške.

“Ala jedu govna ove novine, pa to je za film”, “Divan par”, “Ljubav je to. Nije ni vama lako od te silne žute štampe”, pisali su oni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije