Serena Williams u restoranu doživjela užasnu scenu: 'Ovo mi se nikada nije desilo u društvu djece'

0
Radiosarajevo.ba
Serena Williams u restoranu doživjela užasnu scenu: 'Ovo mi se nikada nije desilo u društvu djece'
Foto: Instagram / Serena Williams sa porodicom

Jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Williams (42) sa svojom porodicom trenutno boravi u Parizu gdje prati Olimpijske igre.

Amerikanka privlači poglede i izaziva poštovanje gdje god se pojavi, ali prije nekoliko dana doživjela je neugodnost koju je odmah podijelila na društvenim mrežama. Naime, sportska zvijezda nije mogla dobiti željeno mjesto na krovu luksuznog restorana u sklopu hotela Peninsula Paris.

Tim povodom oglasila se na X-u i napisala: "Jao Peninsula Paris, uskraćivali su mi pristup praznim krovnim terasama i na ljepšim mjestima, ali nikada u društvu djece. Za sve postoji prvi put - utvrdila je uznemirena osvajačica 23 Grand Slam naslova i na taj način pratiteljima otkrila kako je restoran posjetila u društvu kćerkica, šestogodišnje Alexis Olympie Jr. i jedanaestomjesečne Adire River. Na odgovor restorana nije se trebalo dugo čekati:

Crvena tabija: Biser sarajevske mahale s kojeg se pruža najljepši pogled na grad

Crvena tabija: Biser sarajevske mahale s kojeg se pruža najljepši pogled na grad

"Draga gospođo Williams, molimo Vas primite naše iskrene isprike za vaše jučerašnje razočaranje. Nažalost, naš bar na krovu zapravo je bio popunjen i jedini besplatni stolovi koje ste vidjeli pripadaju našem gurmanskom restoranu L‘oiseau Blanc, koji je također bio potpuno rezevisan", objasnili su voditelji društvenih mreža restorana Peninsula Paris uz izvinjenje da su svi stolovi bili rezervisani te bivšoj teniserki poručili: "Uvijek nam je bila čast primiti vas i tako će biti u budućnosti", stoji u priopćenju.

Teniserku su u komentarima podržali brojni obožavatelji: "Zašto to niste rekli dok je još bila tamo?", "To je Serena Williams - morate pronaći mjesta za nju", "To su Serena i njena djeca. Odete u sobu za zalihe, zgrabite stol i stolice i postavite ih na prekrasno mjesto! Potrudite se napraviti mjesta umjesto da pišete jadna izvinjenja koja kaljaju vaš ugled. Je li ovo vrijedno kritika koji ćete dobiti?", kritikovali su hotel za reakciju.

Podsjetimo, Serena je bila jedna od sportašica koja je obilježila otvaranje Olimpijskih igara u Parizu. Ona je u društvu Nadie Comaneci, Carla Lewisa i Rafaela Nadala plovila Seinom noseći baklju, a na crveni tepih stigla je u pratnji supruga, suosnivača Reddita Alexa Ohaniana. Ali, komentatorica Eurosporta napravila je gaf, zamijenivši Sereninog supruga za nosača kišobrana.

"Serena izgleda apsolutno nevjerojatno. Ima i svog držača kišobrana iza sebe. To je taj nivo kojem težimo, da imamo pravog držača kišobrana iza sebe," kazala je. Kasnije se porodica Serene Williams, uključujući i njihovu 6-godišnju kćerku Alexis Olympiju Ohanian Jr., pojavila u još jednom intervjuu s Kitom Hooverom iz "Access Hollywooda". "Najveći investitor ikada, najbolji Instagram suprug ikada, najbolji muž ikada", komentarisala je Serena, piše Vecernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije