Džentlmenski potez zbunio komentatora: "Serena Williams ima svog držača kišobrana"

0
Radiosarajevo.ba
Džentlmenski potez zbunio komentatora: "Serena Williams ima svog držača kišobrana"
Foto: EPA-EFE / Serena Williams

Supruga slavne tenisačice Serene Williams, milionera Alexisa Ohaniana, tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu jedan je komentator zamijenio za ‘držača kišobrana‘.

Četrdesetdvogodišnja teniska zvijezda i suosnivač Reddita prisustvovali su svečanom otvaranju u Francuskoj, unatoč tome što se ova teniska ikona nije natjecala na OI, a tokom njihova pojavljivanja na crvenom tepihu u Parizu je padala kiša.

Ohanian je, kao pravi džentlmen, držao kišobran iznad glave svoje drage, a ova je gesta zapela za oko voditelju koji je komentirao ceremoniju otvaranja.

Kolaps u Bosanskoj Gradiški: “Čekamo dva sata, smučio nam se odmor”

Kolaps u Bosanskoj Gradiški: “Čekamo dva sata, smučio nam se odmor”

"Serena izgleda apsolutno nevjerovatno. Ima i svog držača kišobrana iza sebe. To je ta razina kojoj težimo, da imamo pravog držača kišobrana iza sebe", izjavio je komentator Eurosporta, prenosi Daily Mail.

Kasnije se porodica Serene Williams, uključujući i njihovu 6-godišnju kćer Alexis Olympiju Ohanian Jr., pojavila u još jednom intervjuu s Kitom Hooverom iz Access Hollywooda.

Tenisačicu su tada pitali o njenom suprugu, koji je ranije viđen kako je fotografiše na ceremoniji, kako bi ona mogla objaviti fotografije na svojim društvenim mrežama.

"Najveći investito ikada, najbolji Instagram suprug ikada, najbolji muž ikada", komentirala je Serena.

Zanimljivo je i da je tokom tog intervjua Ohanian, čiju je neto vrijednost Forbes 2019. godine procijenio na 70 miliona dolara (126 miliona KM), rekao kako je mnogima nepoznat zbog posla kojim se bavi.

Serena Williams promijenila ploču, vraća se tenisu: "Možete doći kod mene kući, treniram svaki dan"

Serena Williams promijenila ploču, vraća se tenisu: "Možete doći kod mene kući, treniram svaki dan"

"Više me ljudi poznaje po palačinkama koje radim nego po stvaranju Reddita, i znate šta, meni je to skroz u redu", rekao je Ohanian.

S druge strane, Williams je nizala uspjehe tokom cijele svoje karijere, uključujući osvajanje četiri zlatne olimpijske medalje, piše Jutarnji List.

U čast njene sjajne karijere, Serena Williams je prikladno nosila olimpijsku baklju, kao i druge legende poput Zinedinea Zidanea, Rafaela Nadala...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije