Serena Williams ne krije emocije, stigla je Adira River: "Moj prelijepi anđele"

0
Radiosarajevo.ba
Serena Williams ne krije emocije, stigla je Adira River: "Moj prelijepi anđele"
Foto: Instagram / Serena Williams sa porodicom

Legendarna teniserka Serena Williams i njen suprug Alexis Ohanian dobili su svoje drugo dijete, a sretne je vijesti podijelila na društvenim mrežama.

"Dobrodošla, moj prelijepi anđele", napisala je teniserka uz opis videa objavljenog na TikTok-u na kojoj se našla sa suprugom i njihovom kćeri Olympijom. Na Instagramu je otkrila da je riječ o kćerkici koju su nazvali Adira River.

Inače, da čekaju dijete, 41-godišnja Serena je otkrila na ovogodišnjoj Met Gali početkom maja kada je u raskošnoj crnoj haljini istaknula tada svoj već poveći stomak. 

Zlatan Bajramović o povratku u reprezentaciju: "Odrekao sam se plate da bih pomogao svojoj zemlji"

Zlatan Bajramović o povratku u reprezentaciju: "Odrekao sam se plate da bih pomogao svojoj zemlji"

Voditeljici La La Anthony tada je i potvrdila da će se njihova porodica povećati za jednog člana. Trudnoću je podijelila i s pratiteljima na Instagramu. "Bila sam jako uzbuđena kada je Anna Wintour pozvala nas troje na Met Galu", napisala je uz niz fotografija.

Inače, Williams je s milionerom dobila kćerku Alexis Olympiju 2017. godine, a ranije je rekla da bi htjela još jedno dijete. U augustu prošle godine objavila je da odlazi u mirovinu u intervjuu za Vogue i istaknula je da joj je od sada prioritet biti majka, ali i modna dizajnerica, poslovođa i još mnogo toga.

Priredila ekstravagantnu zabavu: Serena Williams otkrila spol drugog djeteta

Priredila ekstravagantnu zabavu: Serena Williams otkrila spol drugog djeteta

"Nikada nisam voljela riječ mirovina. Čini mi se tako zastarjela. Možda je najbolja riječ za opisivanje onoga što namjeravam - evolucija. Udaljavam se od tenisa i krećem prema drugim stvarima koje su mi važne. Prije nekoliko godina bez pretjerane pompe pokrenula sam Serena Ventures, kompaniju rizičnog kapitala. Ubrzo nakon toga zasnovala sam porodicu. Želim povećati tu porodicu. No oklijevala sam sebi ili bilo kome drugome priznati da moram prestati igrati tenis. Moj suprug Alexis i ja jedva da smo razgovarali o tome, to je kao tabu-tema. Ne mogu o tome razgovarati ni s roditeljima. Kao da nije stvarno dok to ne kažete naglas. Odjednom mi se stvori neugodna knedla u grlu i počnem plakati. Jedino sam s terapeutom detaljnije razgovarala o toj temi. Neću ovo pokušavati uljepšati. Znam da se mnogi raduju odlasku u mirovinu i uzbuđeni su zbog toga, stvarno bih voljela da se i ja tako osjećam", priznala je Serena.

Williams je s 40 postala i jedna od najbogatijih "umirovljenica" na svijetu, a svog supruga Alexisa, suosnivača Reddita, upoznala u maju 2015. godine u hotelu u Rimu kada je on za doručkom sjeo za stol kraj njezinog. Vjenčali su se dvije godine kasnije, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije