Savršena figura i odjevna kombinacija: Nicole Kidman plijenila elegancijom

1
Radiosarajevo.ba
Savršena figura i odjevna kombinacija: Nicole Kidman plijenila elegancijom
Foto: Facebook / Nicole Kidman

Nicole Kidman (56) plijenila je sve poglede u crnoj haljini s prorezom dok je bila na premijeri serije Special Ops: Lioness koju su organizirali Paramount+ i Vanity Fair u utorak, 11. jula.

Nicole je izvršna producentica i glumica ovog špijunskog trilera koji je inspiriran stvarnim programom vojske SAD-a.

Pažnju je glumica privukla svojim isklesanim trbušnjacima koje je pokazala u dugačkoj crnoj haljini. Haljina je imala izrez koji je prikazivao trbušnjake i donji dio grudi, a na izrezu oko vrata imala je cvijet.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Uz haljinu nosila je prozirne elegantne crne rukavice. Kosu je stilizirala u elegantnu punđu, a sve upotpunila večernjom šminkom.

Serija na čijoj je premijeri Nicole zablistala prati život mlade žene u službi marinca koju CIA regrutira da se sprijatelji s kćeri terorističke skupine kako bi srušili organizaciju iznutra. Seriju je napisao Taylor Sheridan, inače poznat po vesternima. Uz njega, na seriji su radili Zoe Saldana, Morgan Freeman, Laysla De Oliveira i Michael Kelly.

London Late Nights ✨

Posted by Nicole Kidman on Wednesday, July 12, 2023

Zoe Saldana igra ulogu Joe koja vodi trajne operativce, Nicole glumi Kaitlyn Meade, CIA-inu višu inspektoricu koja angažira mladog pomorskog pljačkaša da bude dio njihova tima. Laysla De Oliveira glumit će Cruz Manuelos, mladu marinku koja ima za cilj srušiti terorističku organizaciju iznutra. Morgan Freeman glumit će Edwina Mullinsa, državnog tajnika Sjedinjenih Država, dok Michael Kelly glumi zamjenika direktora CIA-e Byrona Westfielda.

Društvene mreže "bruje" o bizarnom ponašanju Nicole Kidman na dodjeli Oskara

Društvene mreže "bruje" o bizarnom ponašanju Nicole Kidman na dodjeli Oskara

Uloga koju utjelovljuje Nicole Kidman mora se snalaziti između rada u visokorangiranoj obavještajnoj zajednici, uloge supruge koja žudi za pažnjom i mentoriranja nekome na teškom putu kakav je i sama iskusila. Prve dvije epizode ove triler serije bit će dostupne 23. jula na Paramount+-u. Po jedna epizoda bit će objavljena svake sedmice, a finale sezone 3. septembra, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije