Iznenađenje na modnoj reviji: Kao modeli prošetali Dua Lipa, Nicole Kidman i Kim Kardashian

0
Radiosarajevo.ba
Iznenađenje na modnoj reviji: Kao modeli prošetali Dua Lipa, Nicole Kidman i Kim Kardashian
Foto: Instagram / Dua Lipa, Nicole Kidman i Kim Kardashian

Gruzijski dizajner Demna Gvasalia u srijedu je u Parizu predstavio svoju drugu couture kolekciju za Balenciagu.

Kako to obično i biva na ovakvim dešavanjima, u prvom redu su se okupile brojne poznate ličnosti, a ono što je sve iznenadilo je činjenica da su poznati šetali i kao modeli na pisti.

Tako su kreacije pomenutog dizajnera pronosale svjetski poznata glumica Nicole Kidman, pop zvijezda Dua Lipa i reality zvijezda Kim Kardashian.

Naoružajte se strpljenjem: Nesreća na Stupu, velike gužve u saobraćaju

Naoružajte se strpljenjem: Nesreća na Stupu, velike gužve u saobraćaju

U publici je također bilo slavnih ličnosti, uključujući Kris Jenner, Offseta, North West, Alexu Demie i Tracee Ellis Ross.

Inače, Kardashian je za ovu priliku nosila pripijene pantalone-čizme, kao i gornji dio u obliku korzeta s rukavicama. Dua Lipa je bila u kratkoj žutoj haljini, dok je Kidman predstavila verziju do članaka u reflektirajućoj srebrnoj nijansi, piše Today

Publika je takođe bila ispunjena poznatim ličnostima poput muža Nicole Kidman, Kita Urbana, Kris Jennera, Kardashianove 9-godišnje kćerke North, zvijezde serije "Euforija" Alexe Demie i Tracee Ellis Ross

Kidman je na Instagramu objavila nekoliko svojih fotografija iza kulisa na događaju, a na jednom snimku se vidi kako se smije s Kardashian i Lipom o tome šta bi se moglo dogoditi ako padnu na pistu.

"Uhvatiću te", našalila se dok su se ostali smijali.

Na drugoj slici, muž Nicole Kidman je prikazan kako je grli u bekstejdžu dok ona sjedi ispred ogledala.

Zatim, u posebnom postu, glumica se može vidjeti kako razgovara s Campbell, obučena u njihove moderne Balenciaga haljine.

"Volim je", napisala je Kidman u objavi.

Na kraju noći, zvijezda serije "Devet savršenih stranaca" bila je toliko iscrpljena da je podijelila fotografiju na kojoj spava u crno-srebrnoj haljini sa šljokicama.

"Noć, noć iz Pariza, s ljubavlju", napisala je.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CftnXPzsfoD/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije