Sandra Bullock: Haljina koja skreće pažnju i s bakrenih štikli

1
Radiosarajevo.ba
Sandra Bullock: Haljina koja skreće pažnju i s bakrenih štikli
Foto: EPA-EFE / Sandra Bullock

Sandra Bullock trenutno promovira svoj novi film 'The Lost City', avanturističku komediju u kojoj glume i Channing Tatum, Daniel Radcliffe i Pattie Harrison.

Bullock glumi spisateljicu ljubavnih romana Lorettu Sage u čijim je romanima glavni lik zgodni model s naslovnice Alan (Channing Tatum).

Kada Lorettu otme milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe) nadajući se da će tako pronaći blago koje Sage spominje u svojoj posljednjoj knjizi, Alan želi dokazati da nije samo mišićavi muškarac i odlazi u džunglu kako bi je pronašao i spasio.

Izrael izveo napad na Iran: Raketama zahvatili grad koji je blizu nuklearnih postrojenja

Izrael izveo napad na Iran: Raketama zahvatili grad koji je blizu nuklearnih postrojenja

U filmu 'The Lost City' pojavljuje se i Brad Pitt u cameo ulozi.

Specijalna projekcija nove avanturističke komedije održana je u New Yorku, a glavna zvijezda crvenog tepiha bila je, naravno, Sandra Bullock. Glumica je nosila zanimljivu haljinu s potpisom talijanske dizajnerice Stelle Jean iz kolekcije jesen/zima 2021.

Crna haljina laskajuće midi dužine ukrašena je predimenzioniranim printom u plavoj, ružičastoj, bijeloj i crvenoj boji te svjetlucavim kamenčićima, a print je izrađen kao efekt prolivene boje koja kapa, piše Zadovoljna.hr.

Jednako atraktivna je i obuća koju je Sandra izabrala, a riječ je o čizmama od sjajnog materijala u bakrenoj boji. Čizme imaju visoku tanku potpeticu i dugački špic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije