Salma Hayek izazovnim fotografijama počastila fanove: 'Izgledaš bolje nego 20-godišnjakinje'

0
Radiosarajevo.ba
Salma Hayek izazovnim fotografijama počastila fanove: 'Izgledaš bolje nego 20-godišnjakinje'
Foto: Društvene mreže / Salma Hayek

Glumica Salma Hayek napunila je 57 godina, a svoje fanove oduševila je fotografijama u bikiniju koje je objavila na Instagramu.

"Sretna sam što sam živa i duboko sam zahvalna za sve blagoslove! Na moju voljenu porodicu, na moje dragocjene prijatelje, na moje zdravlje, na moj posao koji me drži, moj tim koji mi daje snagu, moj odnos prema životinjama i prirodi, i ljubav svih mojih vjernih obožavatelja.

Sretan mi 57. rođendan!!", čestitala je sebi glumica rođendan i pokazala da i u šestoj deceniji izgleda kao savršeno. Naravno, za svoju savršenu liniju dobila je brojne komplimente, pa joj je jedan obožavatelj napisao - "Ne razumijem kako si još uvijek besprijekorna. Hvala ti što se nisi podvrgnula svim tim smiješnim operacijama.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

A drugi joj je poručio: "57 godina i još uvijek izgledaš bolje nego dvadeset godina mlađe cure."

Brojnim nepoznatim čestitkama među prvima se pridružio i Antonio Banderas koji joj dirljivu čestitku uputio na španskom jeziku. Čestitali su joj i brojni njene kolege poput Viole Davis i Antonyja Hopkinsa, ali i manekenke Mirande Kerr i Linda Evangelista.

A glumica meksičkih korijena i slavna manekenka imaju poseban odnos. Linda Evangelista nahvalila ju je u septembarskom izdanju američkog Voguea čiju naslovnicu krasi uz Naomi Campbell, Cindy Crawford i Christy Turlington.

Naime Linda ima 16-godišnjeg sina Augustina iz veze sa Salminim suprugom, bogatim francuskim biznismenom François-Henri Pinaultom. Pohvalila ju je kako je uvijek ljubazna prema njoj i njenom sinu i da svaki Dan zahvalnosti svi zajedno provode kao porodicu.

"Bila sam bolesna za Dan zahvalnosti i Salma je sa svojom kćeri sjela na avion i došla k meni kako ne bi bila sama i napravila mi večeru za Dan zahvalnosti.

Ja sam poželjela njenu meksičku piletinu s krompirom i tartufima, a ona je provela cijeli dan u kuhinji, bez ikakve pomoći, kako bi mi ispunila želju.

"Čini se da je Salma Hayek ne samo lijepa već i dobra jer Linda je morala dokazivati očinstvo, a sve se očito izgladilo glumičinim trudom, prenosi Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije