S kim posljednje dane slobode provodi najveći nogometni Lord

Radiosarajevo.ba
S kim posljednje dane slobode provodi najveći nogometni Lord
Foto: Instagram / Philine Roepstorff

Nicklasu Bendtneru nad glavom visi 50 dana zatvora na koje je osuđen zbog napada na vozača taksija u Copenhagenu u septembru, ali on ne izgleda kao da ga cijela ta situacija posebno zabrinjava i uzrujava.

Bivši napadač Arsenala koji sada brani boje norveškog Rosenborga prošlog je mjeseca povukao žalbu na presudu i sada je jasno da će tih 50 dana provesti u zatvoru.

Nije poznata kada će početi s izdržavanjem kazne, a čini se kako će vrijeme do tog trenutka provoditi sa svojom seksi djevojkom Philine Roepstorff.

Par se trenutno nalazi u meksičkom gradu Tulumu poznatom po prekrasnim plažama i majanskim ruševinama gdje provode vrijeme u predbožićne dane. Snimljeni su u vožnji biciklom, očito je da uživaju u slobodi dok još mogu.

Dok se danski napadač ipak trudi izbjeći objektive, njegova supruga potpuna je suprotnost. Ona se čak potrudila olakšati posao fotografima pa je sama na svom Instagram profilu objavila nekoliko golišavih fotografija s odmora. Iako mora bježati od kamera, Danac sigurno nije nezadovoljan što od njih bježi u njihovom društvu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije