Ruski bogataš osigurao pet prostitutki za Trumpa kad je bio u Moskvi

Radiosarajevo.ba
Ruski bogataš osigurao pet prostitutki za Trumpa kad je bio u Moskvi

Nakon poslovnog sastanka u Moskvi, ruski bogataš koji je sudjelovao u organizaciji izbora Miss Universe ponudio je da Donaldu Trumpu pošalje pet prostitutki u hotelsku sobu, otkrio je Trumpov dugogodišnji tjelohranitelj Keith Schiller prilikom ispitivanja u američkom Kongresu o ruskom miješanju u predsjedničke izbore, javlja NBC pozivajući se na tri izvora koji su prisustvovali tom razgovoru.

Dogodilo se to 2013., kad je Trump promovirao izbor Miss Universe u Rusiji, a Schiller tvrdi kako je on odbio ponudu te je njegov poslodavac te noći ipak spavao sam. Tjelohranitelj opovrgava izviješće britanskog obavještajca koje je ušlo o dosje o Trumpu, a prema kojem je budući američki predsjednik uživao u društvu ruskih prostitutki za vrijeme izbora ljepote. 

NBC nije objavio ime ruskog bogataša koji je Trumpu ponudio usluge prostitutki, no Independent javlja kako se radio o Eminu Agalarovu, pop-zvijezdi i sinu rusko-azerbajdžanskog građevinskog magnata, milijardera Arasa Agalarova, pozivajući se na priču o Trumpovu boravku u Moskvi koju je u junu objavio Associated Press.  

Schiller je na ispitivanju u Kongresu rekao kako je ruski bogataš usluge pet prostitutki ponudio na jutarnjem sastanku, a Trump i on su se te večeri šalili na račun te ponude dok ga je pratio prema hotelskoj sobi. Tjelohranitelj kaže kako je još neko vrijeme stajao pred sobom nakon što je Trump pošao na počinak. Tamo ipak nije bio cijelu noć, ističe NBC-jev izvor, pa zapravo ne može sa sigurnošću reći što se kasnije događalo i jesu li djevojke ipak došle. 

Tjelohranitelj je ispričao i kako je s Trumpom razgovarao o mogućnosti da mu je u sobi instalirana skrivena kamera koja bi ga snimila s djevojkama, što je navodno čest slučaj po moskovskim hotelima, prenosi 100posto.hr

Schiller je bio Trumpov tjelohranitelj od 2004., a do rujna je bio šef osiguranja Ovalnog ureda. U Kongesu su ga pitali i o Trumpovu sastanku s Rusima u ljeto 2016., nekoliko mjeseci prije izbora. Tjelohranitelj je rekao kako se toga ne sjeća baš najbolje. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije