Ruska manekenka uživa u braku sa milijarderom - učinio joj uslugu koja se ne zaboravlja

1
Radiosarajevo.ba
Ruska manekenka uživa u braku sa milijarderom - učinio joj uslugu koja se ne zaboravlja
Foto: Collage / Manekenka sa ruskim milijarderom

Ruska manekenka, poduzetnica i influencerica Elena Perminova (37) pozirala je sa svojim 27 godina starijim suprugom, poznatim milijarderom Aleksandrom Lebedevom. 

Supružnici žive u skupoj vili, putuju svijetom i voze najskuplje automobile, ali Elenino putovanje u ovakav život nije bilo lako. Rođena je u Sibiru, gdje je odrasla u siromaštvu sa svojom četverogodišnjom sestrom. Kao dijete sanjala je da postane model.

U dobi od 14 godina ušla je u svijet modelinga, a u dobi od 16 godina pojavila se na naslovnici časopisa, čije ime u prijevodu znači "grešno zadovoljstvo". Tih dana zaljubila se u dilera droge iz svog grada koji je bio 16 godina stariji od nje, a danas kaže da nije imala pojma što radi.

Nastavlja se suđenje Miloradu Dodiku: Evo kada će izaći pred Sud BiH

Nastavlja se suđenje Miloradu Dodiku: Evo kada će izaći pred Sud BiH

"Potpuno sam se zaljubila. Ne bih mogla živjeti bez njega. On je bio moj život", rekla je Elena. Ubrzo je, međutim, saznala kako njen dečko zarađuje za život - počeo ju je prisiljavati da dostavlja drogu kupcima."

"Jednog dana sam mu rekla: "Ne mogu više izdržati." Rekao je: "U redu, ćao", prisjetila se Elena.

Podaci koji će vas 'izbiti iz cipela': Žena bogataša otkrila koliko novca troši sedmično

Podaci koji će vas 'izbiti iz cipela': Žena bogataša otkrila koliko novca troši sedmično

"Ne možete zamisliti kako sam se osjećala. Dva dana sam plakala, a onda sam ga molila: 'Molim te, moram biti s tobom, vraćam ti se. Imala sam samo 16 godina. Mislila sam da sam odrasla, ali bila sam dijete. Nisam znala ko je dobar, a ko nije. Još uvijek se osjećam užasno zbog toga", rekla je.

U to je vrijeme Elena prodavala drogu za svog dečka u noćnim klubovima u Novosibirsku, a ubrzo ju je uhapsila lokalna policija. Rekla je da je pretučena i da je završila iza rešetaka jer su je htjeli iskoristiti da dođu do većih dilera u tom dijelu zemlje.

"Bila sam u zatvoru jedan dan. Moj dečko je dobio pet godina", rekla je kasnije Elena, piše Kurir.

U tom trenutku u Dumi, donjem domu ruskog parlamenta, bio je Aleksandr Lebedev, bivši zaposlenik KGB-a, koji se zalagao za zakon o zaštićenim svjedocima. Elenin otac ga je kontaktirao i porodica ga je upoznala sa slučajem njegove kćerke, tražeći pomoć.

"Sjedila sam s ocem i činio se kao vrlo ljubazan gospodin. Sreli smo se mnogo puta. Tako je zgodan, talentiran, tako stvaran muškarac. Tretirao me je kao anđela", rekla je Elena u jednom intervjuu.

Lebedev je pomogao Eleni, kako kaže, ne zato što je lijepa i ima duge noge, već "voli da sve bude ispravno, regularno i demokratski".

Ljepotica je tada dobila policijsku zaštitu, a kad je napunila 18 godina, upisala je ekonomske studije u Moskvi i počela viđati Lebedeva. Uskoro su se zaljubili, uplovili u bračne vode i dobili četvero djece.

Prvo dijete, sina Nikitu, dobili su kad je Elena imala 22 godine, a sin Igor stigao je dvije godine kasnije. Zatim je 2014. rodila kćerku Arinu, a sina Sašu dobili su 2021. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije