Manekenka Marissa DuBois postala viralna nakon snimka njenog zanosnog hoda na modnoj reviji

2
Radiosarajevo.ba
Manekenka Marissa DuBois postala viralna nakon snimka njenog zanosnog hoda na modnoj reviji
Foto: Instagram / Marissa DuBois

Manekenka Marissa DuBois postala je viralna na Twitteru nakon što je video njene šetnje na Fashion Week-u zadivio internet njenom ljepotom.

Društvene mreže prepuni su utjicajnih osoba u usponu, ali 'zvijezda sedmice' je model koji se već može pohvaliti značajnim brojem pratitelja na tri platforme.

Marissa DuBois nerijetko je u centru ppažnje kao zvijezda s modne piste, ali internet tek otkriva njezinu 'ubojitu' modnu šetnju tri mjeseca nakon događaja.

Korisnici Iphone-a u problemu: Jutarnji alarm ne zvoni

Korisnici Iphone-a u problemu: Jutarnji alarm ne zvoni

Bolje ikad nego nikad, stoga čitajte dalje kako biste saznali više o kreatoru sadržaja.

Od 24. jula 2023. video Marisse, poznate i kao Riss, prikupio je preko 21,8 miliona pregleda u manje od 12 sati. Daily Loud objavio je Rissinu šetnju na Twitteru u nedjelju, poslavši manekenku u slavu društvenih medija uprkos tome što je snimka stara tri mjeseca.

Riss je besprijekorno prošetala pistom u Hot Miami Styles zelenom bikiniju s izrezom i odgovarajućim providnim prekrivačem na Fashion Week-u u Fort Lauderdaleu.

DuBois je polaskana pažnjom, posebno jednim korisnikom koji ju je pohvalio kao "spoj Beyonce i Shakire", na što je Riss odgovorio: "Čast mi je", s četiri uplakana emojija.

"Ona je predivna!" drugi obožavatelj je objavio, dok je treći napisao: "Ti si prava 'djevojka boginja'", prenosi hitc.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije