Lewis Hamilton preko Instagrama amaterski 'uletio' manekenki. Sve je objavila

1
Radiosarajevo.ba
Lewis Hamilton preko Instagrama amaterski 'uletio' manekenki. Sve je objavila
Foto: Arhiv / Celeste Bright i Lewis Hamilton

Sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Lewisa Hamiltona u zadnje vrijeme povezuju sa Shakirom.

Njih dvoje su nekoliko puta viđeni zajedno, a bili su i na večeri i druženju na vozačevoj jahti. Pisalo se kako su bili spremni i pobjeći na zajednički odmor kako bi sve podigli na viši nivo.

Novinarka Jordi Martin je čak tvrdila kako je Shakira jako uzbuđena i sretna zbog svojeg odnosa s Hamiltonom, no sve je najednom stalo.

Sudija kaznio Trumpa s 9.000 dolara: "Ako nastavite tako, idete u zatvor!"

Sudija kaznio Trumpa s 9.000 dolara: "Ako nastavite tako, idete u zatvor!"

Sada izgleda da Britanac njihov odnos nije shvaćao previše ozbiljno. Influencerica i manekenka Celeste Bright je na svojem Instagramu objavila priču u kojoj se nalazi screenshot njenog inboxa u kojem stoji poruka od Lewisa Hamiltona.

Fanovi su odmah primijetili da svjetski poznati vozač ima slabe ulete jer se javio samo pozdravom ‘Hi‘. Celeste je to screenshotala i dodala:

"Još jedan DM. Lol. Barem je ovaj slobodan. Dobar čovjek", napisala je manekenka i tako spustila Hamiltona koji je pokušao uspostaviti kontakt.

Lewis Hamilton ha estado en boca de todos por su supuesta nueva novia, Shakira. El siete veces campeón del mundo ha sido...

Posted by DolarToday on Friday, June 30, 2023

Ovo nije prvi put da Celeste objavljuje sadržaj svojeg inboxa. Ranije je podijelila i svoj razgovor s Neymarom koji joj je također 'uletio', a ona ga odmah otpilila.

"Ako imaš djevojku ili ženu, ne šalji poruke djevojkama. To je jako pogrešno. Nepoštovanje prema vama dragoj osobi", poručila mu je Celeste, a Neymar odgovorio emotikonom koji plješće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije