Rozga priznala: U prošlosti sam narušila zdravlje zbog nekih stvari

0
Radiosarajevo.ba
Rozga priznala: U prošlosti sam narušila zdravlje zbog nekih stvari
Foto: INS / Jelena Rozga

Plesala je u baletu Hrvatskog narodnog kazališta i nastupala u predstavama, a onda joj se 1996. godine promijenio život, a danas 43-godišnja pjevačica Jelena Rozga ove godine slavi 25 godina karijere. 

Rozga je za story.hr govorila o svojoj karijeri, motivaciji, ali i pandemiji COVID-19.

"Od bojažljive i stidljive curice danas sam puno sigurnija u sebe, znam tko sam, znam što želim, pozitivna jako, manje tolerantna prema ljudima koji nisu dobronamjerni, više okrenuta onim stvarima koje su doista bitne i koliko god mogu se trudim sačuvati svoje zdravlje od nekih stvari zbog kojih sam u prošlosti narušila isto", rekla je Rozga.

Otkrila je i da je sama sebi - najveća motivacija jer je svjesna da uvijek može bolje.

"U poslu sam perfekcionist i rijetko kad sam 100 posto zadovoljna, ja bih uvijek nešto mijenjala, mogu ići više puta u studio samo zbog jednog slova.. takva sam i ne mogu si pomoći. Ali bit svega je da ja obožavam i živim, dišem za svoj posao, za pjesmu, za glazbu. To nije posao, to je ljubav i tu motivacije nikada neće nedostajati", navela je Rozga.

Kada je riječ o pandemiji COVID-a, pjevačica je rekla:

"Kao i na sve druge, veliki je ovo šok i velika promjena života kojeg smo imali do prije godinu dana. Mi vjerojatno još i ne shvaćamo koliko se sve promijenilo i tek će se promijeniti, ne možemo ništa učiniti osim se nadati da će uskoro doći kraj ovoj pandemiji i da će nam se život vratiti u normalu, da ćemo početi raditi. Živim za te dane, jako mi puno fali bina, moja publika".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije