Ronaldova djevojka u Madeiri: Ovo je kuća u kojoj je odrasla ljubav mog života

Radiosarajevo.ba
Ronaldova djevojka u Madeiri: Ovo je kuća u kojoj je odrasla ljubav mog života
Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda, ponovo je oduševila javnost objavivši na društvenim mrežama fotografiju kuće u kojoj je slavni nogometaš odrastao.

Tačnije, ona i Ronaldo tokom novogodišnjih praznika boravili su u Madeiri, rodnom mjestu zvijezde Real Madrida, gdje su posjetili naselje u kojem je odrastao jedan od najslavnijih ljudi današnjice.

"I odjednom shvatiš koliko moćna može biti misao, san, kad živiš pozitivno i u nadi. Prije nekoliko dana, dok smo se opraštali od stare godine i dočekivali 2018. u Madeiri, odveli su me u ulicu gdje je odrasla moja ljubav. To je bio jedan od onih posebnih i pamtljivih posjeta", napisala je Georgina na Instagramu.

Pored toga, objavila je i zajedničku fotografiju nje i njenog dečka pored ove kuće, te naglasila kako je važno to što im ovo mjesto donosi mnogo čistog i mirne duše, zbog snova, truda i misli koje su tamo nastale.

"Ne smijemo dopustiti da nas itko ograniči, da nam itko kaže koliko daleko možemo stići, a ako to pokušaju učiniti, uvijek moramo biti svjesni da su to granice osobe koja nam to govori, ne naše granice. Bilo je veoma uzbudljivo vidjeti mjesto gdje je Legenda odrasla", poručila je Georgina.

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije