Melania Trump je slomljena, nije znala da je Donald vara

Radiosarajevo.ba
Melania Trump je slomljena, nije znala da je Donald vara
Nakon što su 'procurili' detalji iz knjige 'Vatra i bijes', američki predsjednik Donald Trump (71) rekao je kako je to sve gomila 'laži, krivih interpretacija i nepostojećih izvora'.

Autor knjige Michael Wolff (64) nazvao je Trumpa, između ostalog, 'hroničnim preljubnikom' koji je varao bivšu slovensku manekenku i dizajnericu nakita Melaniju Trump (47).

Uznemirena i slomljena Melania poručila je svom suprugu, da više ne može da podnese pritisak da bude prva dama, a teško se nosi i sa njegovim ljubavnicama, samo su neki od detalja nove knjige o najmoćnijoj porodici u SAD.

U knjizi je opisao i detaljan razgovor između prve dame i supruga nakon što su objavljene njezine gole fotografije. Sporne fotografije su se pojavile u medijima tijekom Trumpove predsjedničke kampanje, a riječ je o naslovnici s Melanijom iz vremena dok se ona bavila manekenstvom, prenosi britanski Sun.

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije