Ispovijest poznate seks bombe: Svaki gram ode u grudi

Radiosarajevo.ba
Ispovijest poznate seks bombe: Svaki gram ode u grudi

Kelly Brook jedna je od najpoželjnijih i najseksepilnijih žena svijeta, ali posljednjih nekoliko mjeseci mnogi je oštro kritiziraju jer se očito udebljala.

Engleski model i glumica, gostujući u TV showu "Loose Women", priznala je da bi što prije morala početi s dijetom, ali ne kako bi ušutkala zle jezike, nego zbog preporuke ljekara.

Naime, 38-godišnja Kelly tvrdi kako joj svaki gram koji dobije ode u grudi, koje su, iako bujne i otprije, sad dodatno narasle pa joj svaka dojka, kaže, teži najmanje jedan kilogram, što joj itekako zagorčava život i ugrožava zdravlje.

"Ljekar je rekao da moram smršati jer mi grudi uništavaju kičmu, koja je pod prevelikim teretom. Već dugo trpim nesnosne bolove zbog grudi, a nije mi lako ni vježbati jer ih nijedan grudnjak ne drži čvrsto koliko bi trebao pa one skaču svaka na svoju stranu" požalila se Brook, a prenosi britanski Mirror.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije