Ronaldo objavio jutarnji selfie, pažnju privukla Georgina bez šminke

Radiosarajevo.ba
Ronaldo objavio jutarnji selfie, pažnju privukla Georgina bez šminke
Instagram / Ronaldo s porodicom

Cristiano Ronaldo pratitelje na Instagramu počastio je jutarnjom porodičnom fotografijom.

Ronaldo i Georgina pozirali su u krevetu s blizancima Evom i Mateom te malenom Alanom Martinom. "Najbolji način da počnem dan", napisao je nogometaš uz porodični selfie, a najviše pozornosti obožavatelja privukla je lijepa Georgina.

Ona je pozirala u potpuno prirodnom izdanju, bez imalo šminke te oduševila ljepotom. Neki su uočili i neke druge detalje.

"Georgina nema grudnjak na ovoj fotografiji?" zapitali su se neki Ronaldovi pratitelji. "Hoćete li raditi na novom djetetu?" dodali su drugi.

Nogometaš je nedavno pokazao i kako izgleda njegov trening dok je u kućnoj izolaciji te otkrio da mu se u tjelovježbi pridruži i Georgina. "Moja prekrasna partnerica za trening", napisao je uz snimku na kojoj on i Georgina trče uz prilaz u dvorištu obiteljske kuće. "Idi, idi, bravo", govorio je Ronaldo lijepoj Georgini dok je trčala prema vrhu.

Osim što zajedno treniraju i izležavaju se u krevetu s porodicom, Ronaldo i Georgina u karanteni rade i još nešto što rade i mnogi od vas - Georgina šiša Ronalda, a kako to izgleda možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije