Robert De Niro 10 godina nakon rođenja kćerke uradio DNK test: Rezultat ga je šokirao

0
Radiosarajevo.ba
Robert De Niro 10 godina nakon rođenja kćerke uradio DNK test: Rezultat ga je šokirao
Foto: EPA - EFE / Robert De Niro

Glumac Robert De Niro (80) zablistao je na 96. dodjeli Oscara u Los Angelesu, a pojavio se u društvu partnerice Tiffany Chen (45). Par je prošle godine dobio kći Giju, a nedavno je priznao da mu je očinstvo teško palo.

"Tako je kako je, dobro je. Ne radim teške stvari. Tu sam, podržavam svoju djevojku, ali ona obavlja sav posao. I imamo pomoć, što je jako važno", rekao je za The Guardian.

Inače, De Niro je prvi put postao otac 1971. godine, kada je usvojio Drenu de Niro, kćer supruge Diahnne Abbott, s kojom je kasnije dobio sina Rafaela. S drugom suprugom Grace Hightower, od koje se 2018. razveo nakon 20 zajedničkih godina, dobio je Elliota i Helen, a s bivšom djevojkom Toukie Smith ima blizance Aarona i Juliana kojima je sad 28 godina.
 
Bio je i u kratkoj vezi s pjevačicom Helenom Springs s kojom ima kći Ninu, piše Stil. Uprkos tome što je od nje zahtijevao prekid trudnoće, pjevačica je ipak odlučila roditi. Glumac joj je tada platio 50.000 dolara, ali nije se želio podvrgnuti testu utvrđivanja očinstva. Učinio je to tek deset godina kasnije, kada ga je Springs tužila zbog neplaćanja alimentacije, a tada je saznao da nije otac djevojčice.

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

"Ljudi svašta pričaju, ali istina je da ne mogu ne reagovati kada se nađem u društvu neke lijepe žene. Nekako mi se jezik razveže, a oči rašire. Sebi u takvom stanju i ne djelujem posebno šarmantno, više kao idiot. Ljepota je bila i ostala moja inspiracija", objasnio je glumac jednom prilikom svoj odnos sa ženama. Glumcu je 2003. dijagnosticiran rak prostate, kada je imao 60 godina. Kako je otkriven u ranoj fazi, glumac se potpuno oporavio od opake bolesti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije