Rihanna se udaje za arapskog milijardera?

Radiosarajevo.ba
Rihanna se udaje za arapskog milijardera?
Foto: Instagram / Rihanna

Jedna od najpoželjnijih dama u showbizzu, Rihanna (30), spremna je za vjenčanje, doznaje Metro.co.

Njen izabranik, Hassan Jameel težak je 1,5 milijardi dolara i član je uprave porodične firme Abdul Latif Jameel koju je osnovao njegov otac. 

Njegova porodica prema Forbesu četvrta je najbogatija u Saudijskoj Arabiji, ali vjerovatno najpopularnija jer su u prošlosti u humanitarne svrhe donirale stotine miliona dolara.

Mladi Jameel je prije nekoliko godina bio u vezi s Naomi Campbell, iza sebe ima jedan propali brak, a sad je spreman ostatak života provesti s atraktivnom pjevačicom. 

"Ludo je zaljubljena u njega. Vjenčanje je samo pitanje vremena, ona ne može dočekati da je zaprosi", rekao je izvor za britanske medije. 

Rihanna se u posljednje vrijeme malo udaljila od muzičkog svijeta, ali to nije naštetilo njenom finansijskom stanju. Iako nema milijarde poput svojeg dečka, albumi, nastupi, turneje, linija donjeg rublja, šminka, reklame… Donijeli su joj na račun sasvim “solidnih” 250 miliona dolara. 

A kad par odluči izreći sudbonosno “da” to će biti vjenčanje godine. Saudijci su poznati po velikim svadbama, a kad se ženi jedan od njihovih najbogatijih, i to još za jednu od najpoznatijih zvijezda svijeta, koja će sigurno dovesti i hrpu jednako bogatih prijatelja s estrade.

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije