Razvod Ane Rucner i Vlade Kalembera rastužio je javnost: "Volimo se i poštujemo još uvijek"

1
Radiosarajevo.ba
Razvod Ane Rucner i Vlade Kalembera rastužio je javnost: "Volimo se i poštujemo još uvijek"
Foto: Instagram / Vlado Kalmeber i Ana Rucner

Muzičar Vlado Kalember nedavno je navršio 70 godina, a brojne obožavateljice su mu tim povodom slale čestitke i pisale kako je još uvijek prelijep.

I dalje slovi za jednog od najpoželjnijih Hrvata, a njegova je ljubavna priča i dalje jedna od najzanimljivijih na domaćoj javnoj sceni.

Naime, s violončelisticom Anom Rucner oženio se 2006. godine u tajnosti, iako je već tada nosio titulu zakletog neženje. Ipak, 30 godina mlađa violončelistica toliko ga je očarala da je s 53 godine odlučio prvi put stati pred oltar.

Nestvarna gužva na izlazu iz Sarajeva: Nepregledna kolona automobila do naplatnog mjesta Bradina

Nestvarna gužva na izlazu iz Sarajeva: Nepregledna kolona automobila do naplatnog mjesta Bradina

"Šta hoćete da vam kažem? Jesam, pao sam! Ulovila me", našalio se tada Vlado.

Ubrzo je na svijet stigao i sin Darian, no brak je potrajao samo osam godina. Razvod su sporazumno zatražili 2014. godine.

Vlado Kalmeber i Ana Rucner
Foto: Instagram: Vlado Kalmeber i Ana Rucner

"U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru donijeli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svatko svojim putem. Preko zajedničkog advokata smo podnijeli zahtjev za razvod braka. Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštivat ćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama", izjavilaa je tada Ana i zaista se tako i nastavilo.

Njih dvoje služe kao primjer mnogima jer se i dalje vole i poštuju bez obzira na razvod. 

Anine strune i Markov anđeoski glas oživjeli "Ashes" Celine Dion

Anine strune i Markov anđeoski glas oživjeli "Ashes" Celine Dion

Upravo su zato mnogi godinama navijali, a i dalje navijaju, da se bivši bivši pomiri, a čak je i sutkinja dok su se razvodili bila iznenađena viđenim.

"Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka "showbizz" fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati", otkrio je Vlado jednom prilikom, prenosi Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije