Ratne sjekire su zakopane: Victoria Beckham podržala snahu Nicolu Peltz na bitnoj premijeri

0
Radiosarajevo.ba
Ratne sjekire su zakopane: Victoria Beckham podržala snahu Nicolu Peltz na bitnoj premijeri
Foto: Collage / Nicola Peltz i Victoria Beckham

Bivša Spajsica Victoria Beckham pojavila se u Los Angelesu na premijeri trilera Lola, nezavisnog filma u kojem glumi njena snaha Nicola Peltz Beckham kojoj je ovo i režiserski debi.

Odlično raspoložena Victoria pozirala je uoči premijere pred fotografima zagrljena sa svojom snahom. Potvrda je to da je njihov odnos iz olujnog krenuo u mirne vode i da se obje trude da tako i ostane. Naime, odnosi između većine svekrva i snaha uglavnom često znaju biti vrlo napeti i turbulentni.

U to se svrstava i odnos između bivše Spajsice i američke glumice, supruge njenog prvorođenog miljenika Brooklyna. Do njihovog vjenčanja u aprilu 2022. moglo bi se reći da je između Victorie i Nicole sve je "štimalo", često je lijepa Amerikanka bila gost u njihovoj londonskoj kući, zajedno su provodili praznike, ali nakon vjenčanja održanog u vili enormno bogatih Peltzovih u Palm Beachu, sve se promijenilo.

Ovo je Melinina želja koju je Haris godinama odbijao da ispuni

Ovo je Melinina želja koju je Haris godinama odbijao da ispuni

Nicole Peltz objavljivala je semdicama fotografije sa slavlja, ali od strane bivše Spajsice nije dolazio niti jedan – lajk.

Nagađalo se da je njena obitelj, "teška" milijardu i pol dolara (2,73 milijarde KM), na vjenčanju potpuno izignorisala Beckhamove, a navodno je Victoriju dodatno uvrijedilo što Nicola za vjenčanicu nije odabrala haljinu s njenim potpisom.

Što god da je bio razlog njihovog "hladnog rata", ta je priča sada iz njih. Jer Victoria bi u takvom odnosu sigurno izgubila sina koji je ludo zaljubljen u svoju ženu pa čak uz svoje prezime Beckham nosi i njeno Peltz. Uglavnom, strasti su se počele smirivati prošle godine kada su Brooklyn i Nicola došli na Victorijinu modnu reviju na pariškoj Sedmici mode.

Od tada čestitaju sve što treba, lajkaju jedna drugoj objave, a Victoria je došla podržati snahin režiserski prvijenac i to u pratnji mlađeg sina Cruza, javlja Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije