Raskol: Majka udovice Kobea Bryanta tvrdi da ju je ona protjerala iz kuće

0
Radiosarajevo.ba
Raskol: Majka udovice Kobea Bryanta tvrdi da ju je ona protjerala iz kuće
Instagram / Vanessa i Kobe Bryant

Vanessa Bryant u januaru ove godine u stravičnom padu helikoptera ostala je bez supruga, NBA zvijezdu Kobea Bryanta.

U nesreći koja je šokirala cijeli svijet život je izgubila i njihova 13-godišnja kći Gianna. 

Iako se činilo da su udovici Vanessi članovi porodice najveća podrška u najtežim životnim trenucima, intervju, koji je njena majka Sofia Laine ovih dana dala za Univision, otkrio je mučne i dosad nepoznate detalje njihovog odnosa, prenosi Jutarnji list.

"Nakon tragedije koja nas je zadesila, Vanessa mi je rekla: 'Želim da napustiš ovu kuću i vratiš mi moj automobil koji si dosad koristila, želim da to napraviš odmah", izjavila je Sofia.

Na njene riječi odmah je sapćenjem reagirala uzrujana Vanessa. 

"Majčine primjedbe duboko su me povrijedile. Suprug i kći neočekivano su mi preminuli, a moja mama svejedno se odvažila pojaviti na televiziji i negativno govoriti o meni, pritom roneći suze zbog automobila i kuće koji niti ne glase na njeno ime. 

Osim toga, namjerno je maknula sav dijamantni nakit i ispraznila stan koji sam joj ja osigurala, iz njega je čak uklonila sav namještaj kako bi svijetu poslala lažnu sliku o tome da navodno nema moju podršku. 

Muž i ja finansijski smo je podržavali tokom posljednjih 20 godina, a to i dalje činim na mjesečnoj bazi. Suprotno prijašnjim navodima, moram reći kako moja majka nije bila fizički prisutna niti je emocionalno podupirala moje kćeri i mene nakon što su Kobe i Gianna poginuli. 

Sad vidim što je mojoj mami najvažnije i to me duboko vrijeđa. Mogu se samo nadati da će ovakvo javno iznošenje neistina o našemu odnosu prestati", piše u Vanessinom saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije