... / Prva žena Trumpa šokirala SAD intervjuom u kom je otkrila šta misli o Melaniji

19. 09. 2020. u 10:16:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 13

Ivana Trump, prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa nevjerovatno rijetko daje intervjue, no nedavno je u velikoj ispovijesti nadoknadila godine ćutanja! Ona je otkrila brojne škakljive detalje, a kontroverznim izjavama pokazala da je vrlo bliska ideologiji svog bivšeg muža!

Ova 71-godišnja dama sa Trumpom nije u braku od davne 1992, ali tvrdi da su redovno u kontaktu i to tako što ga ona direktno zove, te ističe da su "jako dobri prijatelji". Ipak, dodala je i da ne poznaje naročito dobro sadašnju gospođu Trump. 

"Razgovaram direktno s gospodinom predsjednikom. Ne petljam se s bivšim suprugama ni u njegov privatni život. Razgovaramo o našoj djeci, ponekad i o ekonomiji... ali ne govorimo o bivšim ženama", kazala je Ivana očito aludirajući na Marlu Maples, zbog koje se par i davnih dana razveo. 

Na pitanje da li Melanija Trump radi dobar posao kao prva dama, Ivana je odgovorila da "nije sigurna".

"Veoma je tiha, i zapravo ne ide na mnoga mjesta. Ide na događaje na koje mora da ide, ali ništa ne govori", rekla je. 

Takođe, Ivana je rekla da je ponosna na svoju kćerku Ivanku, da vjeruje u njene sposobnosti i da je jednog dana vidi na mjestu prve američke predsjednice.

"Kažem vam, ona je u Bijeloj kući svaki dan, znate? Svaki dan je uz oca. Zna šta se događa. Mislim da bi definitivno jednog dana mogla da bude prvi ženski predsjednik. Đavolski je pametna, lijepa je, svega je svjesna. Koliko još toga možeš da imaš", kaže ona.

KOMENTARI (1)