Plava krv / Projekt "težak" 112 miliona: Netflix snima reality s Meghan i Harryjem

28. 09. 2020. u 17:16:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 4

Nakon što su Meghan Markle (39) i princ Harry (36) kraljevsku porodicu i kruti, tradicionalni život monarha u Velikoj Britaniji zamijenili onim holivudskim u Kaliforniji, puno se nagađalo i pisalo o poslovnim prilikama koje ih čekaju.

Bračni par i dalje je angažiran u humanitarnom radu, no svoje će pomaganje itekako naplatiti Netflixu, s kojim je dogovoren projekt "težak" 112 miliona funti.

Meghan i Harry pristali su na snimanje reality showa, a fokus će biti na njihovoj svakodnevici i humanitarnom radu. Puna tri mjeseca kamere Netflixa pratit će ih u njihovom domu i na terenu te će publici pokušati dočarati život para.

Izvor blizak Harryju i Meghan pojasnio je britanskim medijima kako će sve biti snimljeno 'ukusno i daleko iznad standarda reality emisija s kojima smo danas preplavljeni na kanalima', a da je paru ipak počela pomalo nedostajati medijska pažnja, od koje su inicijalno pobjegli, prenosi 24sata.hr. 

Meghan i Harry žele fokus staviti na svoj humanitaran rad, brigu o siromašnima i potrebitima te pokazati ljudima što oni rade. Netflix pak očito želi njih u središtu pažnje pa su sve strane bile zadovoljne dogovorom - pojasnio je ovu saradnju.

NEMA KOMENTARA