Sporna fotografija: William i Kate razbjesnili fanove Harryja i Meghan

0
Radiosarajevo.ba
Sporna fotografija: William i Kate razbjesnili fanove Harryja i Meghan
Foto: EPA-EFE / Princ Harry sa suprugom Meghan

Princ Harry proslavio je 36. rođendan, a priliku da mu javno čestitaju nisu propustili ni njegov brat William i snaha Kate. No način na koji su to učinili razljutio je neke od fanova Harryja i Meghan.

Naime, članovi kraljevske porodice Harryju su sve najbolje poželjeli uz fotografiju s maratona koja prikazuje Harryja, Williama i Kate. Mnogi su stoga zaključili kako je Meghan izrezana s fotografije, piše vecernji.hr.

Sporna fotografija  - undefined

Foto: Instagram: Sporna fotografija

"Sigurno ste mogli birati među stotinama fotografija, ali vi ste baš odlučili objaviti one na kojima su Harry, William i Kate. Siguran sam da nije slučajno da se Meghan ne pojavljuje na njima", komentar je jednog od fanova kraljevske porodice na društvenim mrežama.

Bilo je i onih koje ova čestitka nije iznenadila s obzirom na sve glasnija šuškanja o trzavicama između nekad nerazdvojnih prinčeva koje su krenule netom prije nego je Harry sa suprugom Meghan odlučio napustiti kraljevsku obitelj i preseliti u SAD.

Tajnu njihova odnosa uskoro bi trebala razotkriti i knjiga "Pronalazak slobode", koja donosi nepoznate detalje o princu Harryju i Meghan Markle i razlozima zbog kojih su napustili svoje kraljevske dužnosti. U jednom odlomku knjige autori Carolyn Durand i Omid Scobie pišu o reakciji princa Williama na vezu njegovog brata s američkom glumicom.

William je s bratom razgovarao o njegovoj budućnosti s Meghan i upozorio ga je kako se možda njihov odnos razvija prebrzo te bi trebali malo usporiti.

"Uzmi vremena da se bolje upoznate. Ne morate žuriti", navodno je William rekao Harryju na početku njegove veze s Meghan.

Dobronamjerni bratski savjet Harryju nije baš zvučao tako i nije mu se svidio Williamov ton kojim mu je to rekao, a jedan dio tog razgovora posebno mu je smetao. Naime, William mu je rekao neka uspori s tom curom i Harry mu je na to uzvratio da je snob.

Princ William strahovao je kako Meghan možda zanima samo status i Harryjevo bogatstvo i bojao se kako Harry brzopleto ulazi u tu vezu. Nakon toga braća nekoliko mjeseci nisu razgovarala i nakon toga njihov odnos nije se previše popravio. Iako su mediji u Velikoj Britaniji često isticali kako je Kate Middleton pokušavala izgladiti odnose između Williama i Harryja te se trudila upoznati Meghan s tajnama kraljevskog dvora i olakšati joj prilagodbu, autori ove knjige tvrde kako ni Kate nije bila oduševljena Harryjevim izborom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije