Problemi u kraljevskoj obitelji: Kate ne želi više pomagati Meghan

Radiosarajevo.ba
Problemi u kraljevskoj obitelji: Kate ne želi više pomagati Meghan
Da li Meghan Markle ima poseban tretman u kraljevskoj palači? Kate Middleton, navodno, misli upravo to.

Manje od mjesec dana je prošlo od vjenčanja princa Harryja i Meghan, a nekadašnja glumica bila je u pratnji kraljice Elizabete u Cheshireu, u Engleskoj, gdje su zajedno posjećivale brojne službene događaje. No, kako pišu britanski mediji, nije samo dan s kraljicom uznemirio Kate, navodno je kraljica poklonila Harryjevoj supruzi i dijamantne naušnice.

In Touch navodi kako su odnosi između dvije dame potpuno zahladili: "Skoro nikako ne razgovaraju. Takmičenje u popularnosti uzrokovalo je velike trzavice u palači."

Kate je, navodi se, uznemirena i zbog drugih stvari. Ljuta je i zbog doma u kojem će živjeti Harry i Meghan. Dosad je dvojac živio u Nottingham Cottage, no uskoro će se doseliti tik do Williama i Kate, u apartman 1. William i Kate žive u apartmanu 1A.

Kate ne misli da je fer da novopčeni mladenci dobiju apartman 1. Zašto? Zato što je veći.

Situaciju je "zakuhalo" i to što je neko od Kateinog osoblja poslao katastrofalan mail, optužujući Meghan da je svi posebno tretiraju. A, onda je taj mail došao i do Meghan...

Kate je trebala biti Meghanin prijatelj. Naučila je Meghan sve što zna o kraljevskom protokolu, ali, zbog novonastale situacije, potpuno je prestala davati Meghan bilo kakve savjete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije