Snimak na kojem golišava Meghan Markle prži hamburgere postao hit

Radiosarajevo.ba
Snimak na kojem golišava Meghan Markle prži hamburgere postao hit
FOTO: Screenshot / Meghan Markle
Meghan Markle ponovo se našla u središtu skandala. Ipak, ovog puta nije riječ o kršenju pravila kraljevske porodice, već o starom videosnimku koji je bivša glumica snimila za poznati muški magazin "Men's Health".

Bivša zvijezda serije Suits Meghan Markle prije pet godina snimila je seksi videosnimak za Men's Health, popularni magazin namijenjen muškarcima.

Po zamisli kreativnog tima, Meghan je imala zadatak da u seksepilnoj garderobi prži hamburgere i zavodljivo pozira pred kamerom.

"Grilovanje nikada nije izgledalo ovako vruće", poruka je koja se pojavljuje na kraju klipa.

Iz Men's Healtha napominju da je Meghan rado pristala na ovo snimanje, kao i da im apsolutno nije bila namjera kopati po njenoj prošlosti.

"Meghan je glumila u seriji Suits već dvije godine kada je snimljen ovaj video. Uznemirujuće je što bi glumica koja ima posao ikada osjećala potrebu da mora grilovati hamburgere u mini suknji i topu da bi unaprijedila svoju karijeru", napisali su iz magazina Men's Health.

S obzirom na to da je riječ o veoma provokativnim scenama, video je veoma brzo postao hit na internetu, a mišljenja su podijeljena.

Dok jedni smatraju da je ovo sasvim uredu, jer je Meghan imala svoju glumačku karijeru, drugi misle da je video previše neukusan i da ne priliči jednoj vojvotkinji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije