Tuženi magazin tvrdi: Markle je pristala na objavu seksi fotografija

Radiosarajevo.ba
Tuženi magazin tvrdi: Markle je pristala na objavu seksi fotografija
Advokati magazina Closer smatraju kako im se novac treba vratiti jer je Meghan Markle pristajala da se objave njene seksi fotografije.

Naime, Princ William i Kate tužili su francuski magazin Closer jer je  2012. godine objavio Kateine fotografije u toplesu i magazin je nakon presude kraljevskom paru morao uplatiti iznos od 92 hiljade funti, a sada bi par mogao ostati bez tog novca i to zahvaljujući Meghan Markle, piše Telegraph. 

Advokati ovog magazina za medije su potvrdili kako njihov klijent smatra kako im se novac treba vratiti jer je Meghan Markle pristajala da se objave njene seksi fotografije i nije imala problem s tim iz čega se daje zaključiti kako golotinja i seksi fotke nisu nikakav problem za kraljevsku obitelj.

Zbog toga je Closer pokrenuo žalbeni postupak u kojem će tražiti da se odšteta smanji.

Kao dokaz zašto bi odšteta trebala iznositi svega stotinjak funti, a ne 92 hiljade,  sudu će pokazati fotografije Meghan Markle u seksi izdanjima kako bi dokazali da članovi kraljevske obitelji nema problem sa skidanjem. 



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije