Priscilla Presley danas izgleda neprepoznatljivo: Lažni hirurg joj je unakazio lice

0
Radiosarajevo.ba
Priscilla Presley danas izgleda neprepoznatljivo: Lažni hirurg joj je unakazio lice
Foto: Instagram/Screenshot / Priscilla i Elvis Presley

Priscilla Presley (78) viđena je na premijeri biografske drame Priscilla u Los Angelesu, a mnoge je iznenadilo kako danas izgleda nekadašnja ljepotica i bivša supruga kralja rocka, Elvisa Presleyja.

Iako nikad nije skrivala činjenicu da se podvrgava estetskim korekcijama kroz godine, čini se da je ovog puta Priscilla Presley pretjerala s botoksom.

Naime, obožavatelji su primijetili da joj na posljednjim fotografijama lice izgleda potpuno smrznuto, bez ijedne bore.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Poznato je i da je Priscilla, poput mnogih slavnih osoba, bila žrtva argentinskog prevaranta Serrana, piše Story. Pod maskom plastičnog hirurga, Serrano je svojim pacijenticama umjesto botoksa, ubrizgavao industrijski silikon za podmazivanje automobila.

Silikon je kod žrtava uzrokovao pojavu kvržica, ožiljaka i paralize. Uz nju, prevareni su i Michael Douglas, Donatella Versace, Courtney Love i mnogi drugi.

Podsjetimo, Elvis i Priscilla upoznali su se u Njemačkoj 1959. Elvis je tamo bio u vojsci. Priscillini roditelji bili su zabrinuti zbog njihovog druženja jer je Elvis bio 10 godina stariji.

Godine 1972. razveli su se, a ona je nakon razvoda postala glumica i poduzetnica.

Nikada se više nije udala, ali je imala dugu vezu s filmskim producentom Marcom Garibaldijem (68), s kojim je dobila sina Navaronea (36).

Elvisova jedina kći Lisa Marie Presley preminula je u januaru ove godine od komplikacija izazvanih opstrukcijom tankog crijeva. Imala je 54 godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije