Princ William bio zaljubljen u djevojku koja je sada dio porodice

Radiosarajevo.ba
Princ William bio zaljubljen u djevojku koja je sada dio porodice

Prije nego li se zaljubio u svoju sadašnju suprugu Kate Middleton, princ William je "bacio oko" na djevojku, koja je sada na neki način dio porodice. Kako pišu britanski mediji, riječ je o danas 45-godišnjoj novinarki Emmi Parker Bowles, nećakinji Williamove maćehe Camille.

Otkrivaju da je bio opčinjen njome u mladim danima. 

Prema pisanju biografa princeze Diane, nekoć sedamnaestogodišnji William je bio preko ušiju zaljubljen u Emmu. Ono što je mnoge šokiralo je činjenica da Emma dosta liči svojoj teti. Navodno je William tada bio i u vezi s osam godina starijom Emmom. Iako to tada očigledno nije funkcioniralo, 45-godišnjakinja je sada u bliskim odnosima s cijelom porodicom, što potvrđuju i brojna događanja na kojima je prisustvovala.

Kraljevska porodica - undefinedFoto: EPA-EFE: Kraljevska porodica
"Ponekad bi se tako zagledao u nju da bi svima koji su prisutni bilo neugodno", otkrio je spomenuti biograf.

S obzirom da je to bilo kada je on imao 17 godina, jasno je da su bivši ljubavnici sada dobri prijatelji. Dok se za Emmu ne zna ljubi li nekoga, za princa je opće poznato da je u sretnom braku s Kate Middleton, s kojom ima i troje djece, šestogodišnjeg Georgea, petogodišnju Charlotte i dvogodišnjeg Louisa.

Princ_william_Kate_Profimedia.jpeg - undefinedFoto: Profimeda

"Njih dvoje funkcioniraju odlično zajedno, savršeno se nadopunjuju. Iako ljudi misle kako je William taj koji ima najviše obaveza i odgovornosti, ni Kate ih nema ništa manje. Ona isto mora biti spremna za sve susrete s predsjednicima i njihovim suprugama. Sve je puno lakše kada su jedan uz drugoga i kada sve prolaze zajedno", riječi su kojima ih je opisao anonimni izvor svojevremeno za People.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije