Princ Harry neutješan zbog onog što je rekao o Kate Middleton

3
Radiosarajevo.ba
Princ Harry neutješan zbog onog što je rekao o Kate Middleton
Foto: Twitter / Princ Harry

Kraljevski stručnjak Tom Quinn tvrdi da su William i Kate nervozni zbog Harryjevog posjete Velikoj Britaniji u maju.

Sve otkad je Kate Middleton javnosti otkrila da ima rak, o njenoj dijagnozi ne prestaje se pričati. Tužna vijest shrvala je kraljevsku porodicu koja princezi od Walesa sada pruža maksimalnu podršku. Princ Harry i Meghan Markle navodno su saznali za Kateinu dijagnozu tek nakon što je u emotivnoj video poruci otkrila da prima 'preventivnu' hemoterapiju.

Kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliams ranije je za The Sun otkrio da je Kate odlučila sakriti svoju dijagnozu od Meghan i Harryja zato što im se 'ne može vjerovati'.

Prvi maj - Praznik rada: Šta znače 'tri osmice' i zašto crveni karanfili

Prvi maj - Praznik rada: Šta znače 'tri osmice' i zašto crveni karanfili

Ipak, druga kraljevska stručnjakinja Tessa Dunlop sada je za Us Weekly otkrila da princ Harry žali zbog kritiziranja jetrve u svojim popularnim memoarima 'Spare'.

"Kad otkrijete da vaša jetrva ima rak, a napisali ste stvari koje se ne mogu povući, to je prilično bolna situacija. Ne kažem da nije. Oni namjerno kritiziraju monarhiju, a onda se nude kao alternativa monarhiji. Dakle, kada je monarhija u nevolji, mi pravimo neku usporedbu. Mogu li se Harry i Meghan sada stvarno držati kao brižan primjer? Svakako će morati paziti na tajming s bilo kakvim izdanjima kako ne bi izgledalo oportunistički", rekla je.

Inače, Kate se našla u središtu mnogih otkrića vojvode od Sussexa, koja su varirala od njenog obožavanja TV emisije Suits u kojoj je glumila Harryjeva supruga Meghan Markle do njenog navodnog ponašanja zločeste djevojke kada je u pitanju bila haljina za djeveruše princeze Charlotte za kraljevsko vjenčanje para.

Rođak Kate Middleton obrušio se na Meghan Markle: Ona je sve uništila, nije dobra za Harryja i nas

Rođak Kate Middleton obrušio se na Meghan Markle: Ona je sve uništila, nije dobra za Harryja i nas

Ipak, kraljevski stručnjak Tom Quinn nedavno je otkrio da su William i Kate, uprkos svemu, htjeli izgladiti odnose s Harryjem i Meghan nakon saznanja o dijagnozi. Navodno su ih pozvali da zajedno s djecom dođu u Veliku Britaniju, što je Meghan odbila.

"Nema šanse da bi Meghan dovela djecu u Veliku Britaniju. William i Kate predložili su im da ih dovedu kako bi se njihove dvije porodici pomirlie, ali taj prijedlog za sada ne vodi nikuda", rekao je za The Mirror.

Podsjećamo, princeza od Walesa je u duboko emotivnoj video poruci otkrila da je dijagnoza raka bila veliki šok za nju te da ona i William čine sve što mogu da procesuiraju i riješe situaciju u svoja četiri zida za dobrobit njihove mlade porodice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije