Princ Harry najavio novi veliki projekt koji niko nije očekivao

0
Radiosarajevo.ba
Princ Harry najavio novi veliki projekt koji niko nije očekivao
Foto: EPA-EFE / Princ Harry

Princ Harry jedan je od kreatora i izvršni producent emisije o mentalnom zdravlju "The Me You Can't See" koji će snimati zajedno s medijskom mogulicom i voditeljicom Oprom Winfrey, a njeno emitiranje počinje uskoro i neće biti besplatno.

36-godišnji Harry najavio je u videu u kojem upozorava da većina ljudi u sebi nosi neki oblik neriješene traume, gubitka ili tuge, piše Dnevnik.hr.

Time je dao naslutiti da će u emisiji biti riječ i o njegovom vlastitom mentalnom zdravlju i gubitku majke, princeze Diane, kao i svega kroz što prolazi otkako je Meghan Markle postala dio britanske kraljevske porodice, odnosno njegova supruga.

U višedijelnoj emisiji emitirat će se i intervjui s pjevačicom Lady Gagom, glumicom Glenn Close i NBA zvijezdama DeMarom DeRozanom i Langstonom Gallowayem koji će gledateljima pokušati pomoći oko problema s mentalnim zdravljem i emocionalnom dobrobiti.

Nadilazat će kulturu, dob, spol i socioekonomski status kako bi destgmatizirao krajnje neshvaćenu temu i pružio gledateljima nadu, poručujući im da nisu sami u svojim borbama.

Emisija bi s prikazivanjem trebala početi 21. maja najavio je Oprah Winfrey u priopćenju za medije kao i na društvenim mrežama, a Harry je rekao da se nada da će njegov najnoviji projekt pokazati da se u svakoj ranjivosti nalazi i snaga.

Vijest je to koja dolazi dva mjeseca nakon šokantnog intervjua koji su Harry i Meghan upravo snimili s Oprom, a u kojem se između ostalog progovorili o vlastitim borbama s mentalnim zdravljem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije