Princ Harry ipak nije ostao na proslavi bakinog rođendana

0
Radiosarajevo.ba
Princ Harry ipak nije ostao na proslavi bakinog rođendana
FOTO: EPA / Princ se vratio trudnoj supruzi

Princ Harry ipak nije ostao na proslavi rođendana svoje bake, kraljice Elizabete, već se vratio u Los Angeles supruzi Meghan Markle i sinu Archieju.

On je bio na letu American Airlinesa iz Londona za Los Angeles u utorak, nakon čega je automobilom sa zatamnjenim staklima prevezen u svoj dom u Montecitu.

Nakon sahrane princa Philipa, Harry je kratko razgovarao s bratom Williamom, a ocu Charlesu napisao je pismo kako bi izgladio tenzije između njih, piše Daily Mail.

Izvor blizak kraljevskoj porodici za strane medije je rekao da su i dalje stvari u porodici napete i jako komplicirane.

„Kate je oprostila Harryju i Meghan za sve optužbe, te je nagovorila svog supruga, princa Williama da razgovara s bratom. Oni su pričali, ali odnos je i dalje vrlo hladan. On mu ne može oprostiti preko noći“, kazao je izvor.
Iako se danima u medijima nagađalo da će Harry produžiti boravak u Velikoj Britaniji, do toga ipak nije došlo, a vjeruje se i kako će ovo biti prvi rođendan koji kraljica Elizabeta neće proslaviti, jer tuguje za voljenim suprugom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije