Kraljica Elizabeta u srijedu slavi 95. rođendan, hoće li princ Harry ostati s njom?

1
Radiosarajevo.ba
Kraljica Elizabeta u srijedu slavi 95. rođendan, hoće li princ Harry ostati s njom?
FOTO: EPA / Princ izrazio želju da ostane s kraljicom

Najdugovječnija britanska vladarica, Elizabeta II u srijedu, 21. aprila slavi 95. rođendan koji će biti potpuno drugačiji od prethodnih jer će to biti prvi rođendan koji neće proslaviti u društvu voljenog supruga Philipa.

Brojni svjetski mediji već su uveliko počeli špekulisati o tome da bi princ Harry mogao ostati u Velikoj Britaniji nekoliko dana kako kraljica ne bi bila sama za rođendan.

Princ Harry je izrazio želju da ostane u Velikoj Britaniji barem do srijede kao gest prema kraljici, piše Express.

U svojoj najnovijoj kolumni, novinar Richard Kay koji piše o kraljevskoj porodici godinama tvrdi da Harry ima povratnu kartu za SAD, da želi da se vrati supruzi Meghan koja je trudna, ali da želi ostati i s bakom za njen rođendan.

S druge strane, Victoria Arbiter rekla je da bi bilo lijepo kada bi Harry mogao biti dio kraljicinog rođendana.

Ipak, zvanična odluka o tome hoće li princ Harry ostati u Velikoj Britaniji za kraljicin rođendan još uvijek nije donesena. Podsjetimo, princ Philip je prije nekoliko dana sahranjen, a posljednjem pozdravu princa prisustvovali su samo najuži članovi porodice.

Njegova sahrana bila je idealna prilika da se kraljevska porodica ponovo okupi i riješi narušene odnose. Da li će u tome uspjeti, ostaje da se vidi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije