Prijatelji tvrde: Kate Middleton četvrti put u drugom stanju

Radiosarajevo.ba
Prijatelji tvrde: Kate Middleton četvrti put u drugom stanju
EPA / Kate Middleton/Arhiv
Vojvotkinja od Cambridgea, supruga princa Williama Kate Middleton, trudna je s četvrtim djetetom, prenose mediji u Velikoj Britaniji.

Princ William i Kate Middleton dočekali su svoje treće dijete, princa Luisa, prije nešto manje od tri mjeseca, ali izvori tvrde da su već spremni za četvrto.

"Oni bi voljeli da imaju dva dečka i dvije djevojčice. Kate je jako važno da njena djeca imaju međusobno jaku vezu kao što ona ima sa svojim bratom Jamesom i sestrom Pipom, a zna da se će to lakše dogoditi ako između djece bude mala razlika u godinama", izjavio je izvor blizak porodici za magazin Life and stile.

"Prijatelji Kate tvrde da je trudna s četvrtim djetetom. Pokazuje sve znakove trudnoće, a i ona i William su oduvijek govorili kako žele četvoro djece. Zapravo, William bi htio da ima petoro, ali Kate smatra da je četvoro sasvim dovoljno", ispričao je isti izvor dodajući da vojvotkinja pokazuje mnoge znakove trudnoće.

"Ponovno je počela da nosi široku odjeću, izbegava alkohol i jede curry za kojim uvijek ima želju kad je trudna. Počela je i da jede keks od lavande koji joj pomaže protiv jutarnjih mučnina", rekao je taj izvor smatrajući da je najveća potvrda Katine trudnoće njen izostanak s proslave rođendana princa Charlesa zbog, kako kaže, iscrpljenosti i mučnine.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije