Prepoznajete li dječaka sa slike? Danas je svjetska zvijezda i najpoželjniji neženja u susjedstvu

0
Radiosarajevo.ba
Prepoznajete li dječaka sa slike? Danas je svjetska zvijezda i najpoželjniji neženja u susjedstvu
Foto: Instagram / Poznati nogometaš

Nogometaši Manchester Cityja spremaju se za današnju utakmicu protiv Chelseaja u 12. kolu Premierlige. No, fudbaler "Građana" Joško Gvardiol (21) usljed svih obaveza nije zaboravio na sestru i njen rođendan.

Sestra hrvatskog nogometaša Joška Gvardiola, Franka Gvardiol, proslavila je svoj 24. rođendan, a njen brat čestitao joj je putem društvenih mreža uz nikad viđenu fotografiju - 21-godišnji nogometaš podijelio je njihovu fotografiju iz djetinjstva na kojoj su naslonjeni na stol i oboje nasmijani gledaju u kameru.

Na fotografiji je pisalo "Sretan rođendan", a uz njeno ime dodao je i crveno srce. Rođendan svojoj sestri čestitala je i Lorena koja je na Instagram priči objavila njihovu crno-bijelu fotografiju.

Hapšenje na više lokacija u Srbiji: Više osoba privedeno zbog prevara

Hapšenje na više lokacija u Srbiji: Više osoba privedeno zbog prevara

Inače, Franka je obožavateljica sporta kao i njen brat, trenira rukomet, a otkako se njen brat proslavio u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, ona i njena starija sestra Lorena podržavaju ga na svim utakmicama. Njegove sestre ne vole se previše isticati, a Franka čak ima i zaključan profil na Instagramu, ali medijskoj pozornosti ne može pobjeći s obzirom na to da ima trenutno jednog od najpoželjnijih nogometaša na svijetu kao člana obitelji.

Lorena je po tom pitanju nešto otvorenija pa je tako skupila već 14 hiljada pratitelja na Instagramu, piše Dnevnik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije