Preminuo Jerry Springer: Voditelj showa kontroverznih tema

0
Radiosarajevo.ba
Preminuo Jerry Springer: Voditelj showa kontroverznih tema
Foto: Sky News / Jerry Springer

Preminuo je Jerry Springer, jedna od najutjecajnijih i najkontroverznijih osoba u povijesti televizije, javlja TMZ. Imao je 79 godina.

Voditelj je preminuo u svom domu u Chicagu. Predstavnik obitelji rekao je za strane medije da je Jerryju prije nekoliko mjeseci dijagnosticiran rak, a stanje mu se prošlog tjedna pogoršalo, prenosi Index.hr.

Proslavio se showom koji mnogi nazivaju najkontroverznijim ikad

Jerry je 27 godina vodio The Jerry Springer Show koji je bio poznat po kontroverznim temama. Isprva se fokusirao na politička pitanja, a kasnije se show počeo baviti temama o preljubima. Nerijetko je dolazilo do fizičkih sukoba i psovki. Zbog toga se njegov show smatra jednim od najkontroverznijih ikad, a ujedno i jedan od najgledanijih.

Pogledajte koje osobine nasljeđujemo od predaka: Jedna od njih važna za uspjeh u životu

Pogledajte koje osobine nasljeđujemo od predaka: Jedna od njih važna za uspjeh u životu

Jedno vrijeme The Jerry Springer Show bio je gledaniji i od emisije Oprah Winfrey.

U emisijama su se saznavali rezultati testova očinstva, otkrivalo se da muž vara ženu s njezinom majkom, da je suprug zapravo žena, a supruga muškarac... Gosti su se s rodbinom valjali po podu, tukli, grizli, a onda bi se umiješao tjelohranitelj. Publika bi za to vrijeme glasno navijala: "Jerry, Jerry, Jerry".

Zbog showa u kojem su gosti svojim priznanjima nerijetko šokirali publiku, kritičari su Springera optuživali da potiče najniže ljudske strasti.

Ranije se bavio politikom

Prije karijere voditelja, Springer se bavio politikom. Godine 1970. vodio je kampanju za američki Kongres, a godinu dana kasnije izabran je kao član Gradskog vijeća Cincinnatija. Godine 1977. je postao gradonačelnik Cincinnatija te je služio jedan mandat.

Jerry se zadnji put pojavio pred kamerama prošle godine u emisiji Masked Singer.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije