Preminula glumica Kim Porter: Dugogodišnja djevojka P. Diddyja

Radiosarajevo.ba
Preminula glumica Kim Porter: Dugogodišnja djevojka P. Diddyja
Instagram / Američku i svjetsku javnost šokirala je vijest da je glumica Kim Porter umrla

Američku i svjetsku javnost šokirala je vijest da je glumica Kim Porter umrla od komplikacija prouzrokovanih gripom. Kako piše američki portal TMZ, Kim Porter se liječila posljednjih nekoliko dana, ali se stanje dramatično pogoršavalo.

U srijedu navečer Kim (48) je otišlarano na spavanje i više se nije probudila. Ujutro su je mrtvu našli članovi porodice u njenom domu u Los Angelesu. Javnosti je Kim Porter najpoznatija i kao dugogodišnja djevojka repera P. Diddyja. Zajedno su bili 13 godina, te imaju blizanke i sina Jessieja. Kim je iza sebe ostavila još jednog sina  Quincyja Browna iz prijašnje veze sa  Alom B. Sureom.

"Tužnog srca potvrđujem da je Kim Porter preminula. Molim da se poštuje njezina privatnost i privatnost njene porodice", riječi su kojim se obratila Cyndi Berger, glasnogovornica P. Diddyja.

Kim je nedavno bila na putu u Africi, pa je moguće da se tamo zarazila. Nisu pronađene ilegalne droge, a autopsija će biti urađena i izvršit će se toksikološki test.

Glumica je bila na naslovnicama magazina Runway i Essence, a glumila je u TV serijama poput Law & Order i Wicked Wicked Games, kao i u filmovima The Brothers i Mama, I Want To Sing.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Porter (@ladykp) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Porter (@ladykp) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije