Praksom do perfekcije: David Beckham objavio snimak treninga sa sinom Romeom

Radiosarajevo.ba
Praksom do perfekcije: David Beckham objavio snimak treninga sa sinom Romeom
Foto: Screenshot / David Beckham

Porodica Beckham je, poput svih drugih porodica širom svijeta, još uvijek oprezna s obzirom na to da opasnost od koronavirusa još nije prošla. Međutim, i kada su oprezni oni to rade sa stilom.

David i Victorija su proveli posljednja četiri mjeseca na svom imanju u Cotswoldsu i tamo još uvijek borave, a nekadašnji nogometni reprezentativac Engleske i zasigurno legendarni napadač Manchester Uniteda nedavno je na svom Instagram profilu objavio kratki insert treninga sa sinom Romeom.

Inače, 17-godišnji Romeo James Beckham je jedno od četvero djece slavnog fudbalera i modne dizajnerice te bivše članice ženskog pop sastava Spice Girls Victorije Beckham, a na snimku se vidi da je naslijedio talent od oca barem kada je u pitanju baratanje s loptom.

Uprkos pandemiji, ova šesteročlana porodica je u proteklom periodu imala razlog za slavlje uzmemo li u obzir da je Brooklyn, najstariji sin Davida i Victorije, zaručio svoju djevojku Nicolu Peltz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije