Poznati doktor iz kultne serije: Pogledajte kako izgleda danas

0
Radiosarajevo.ba
Poznati doktor iz kultne serije: Pogledajte kako izgleda danas
Foto: EPA-EFE/Radiosarajevo.ba / Patrick Dempsey

Glumac Patrick Dempsey (55) stekao je status miljenika žena u popularnoj dramskoj seriji "Uvod u anatomiju" kao Derek "McDreamy" Shepherd.

U liječničkoj odjeći uzdahe je mamio tokom 11 sezona serije, a iako je od početka prikazivanja prošlo 16 godina, Dempsey je i dalje jednako zgodan.

Glumac je novom fotografijom koju je podijelio putem Instagrama izazvao lavinu komplimenata te je u manje od jednog dana skupio više od milion lajkova.

Pozirao je u tamo zelenoj bluzi i s dioptrijskim naočalama, a ispod fotke su mu mnoge obožavateljice poručile da izgleda fantastično i da "stari kao vino", piše Dnevnik.hr.

Patrick se zainteresirao za glumu nakon što je kao žongler i skijaš postigao sportske uspjehe na nacionalnoj razini. Karijeru je započeo u kazalištu, a krajem osamdesetih je počeo dobivati uloge i u filmovima te televizijskim serijama.

Patrick Dempsey - undefined

Foto: EPA-EFE/Radiosarajevo.ba : Patrick Dempsey

Neke od njegovih značajnijih uloga bile su u filmovima "Ljubav nije na prodaju" (1987), "Loverboy" (1989), "Kako ukrasti nevjestu" (2008) i "Drugo stanje Bridget Jones" (2016).

Patrick Dempsey - undefined

Foto: EPA-EFE/Radiosarajevo.ba : Patrick Dempsey

Što se tiče njegova privatnog života, iza sebe ima jedan propali brak s pokojnom glumicom Rocky Parker, koja je od njega bila starija čak 44 godine, a od 1999. je oženjen s Jillian Fink.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije