Sjećate li se ovog zgodnog glumca, iznenadit ćete se kako danas izgleda

0
Radiosarajevo.ba
Sjećate li se ovog zgodnog glumca, iznenadit ćete se kako danas izgleda
Print Screen / Brendan Fraser u filmu "Georgea iz džungle"

Holivudski glumac Brendan Fraser svojevremeno je bio glavna zvijezda najgledanijih avanturističkih filmova poput "Mumije", "Putovanja u središte zemlje" ili "Georgea iz džungle", ali 20 godina kasnije jedan od najzgodnijih glumaca daleko je od te laskave titule.

Glumac, koji se posljednjih godina držao daleko od očiju javnosti, prisustvovao je u petak premijeri svog najnovijeg filma No Sudden Moves u New Yorku. Iznenadio je sve koliko se promijenio.

Fraser (52) glumi Jonesa u filmu, u kojem glume i David Harbor i Jon Hamm.

Ranije ove godine bilo je najavljeno da će Fraser glumiti u filmu The Whale, u kojem će glumiti debelog osamljenika po imenu Charlie.

Film se fokusira na nastavnika engleskog Charlieja koji se pokušava povezati sa svojom 17-godišnjom kćerkom od koje se otuđio nakon izlaska.
Kad Charliejev partner umre, okreće se kompulzivnom jelu kako bi se izborio s tugom.

Film je zasnovan na istoimenoj drami, a režirat će ga Darren Aronofsky sa Samuelom D Hunterom, koji je napisao originalnu dramu, kako bi je prilagodio platnu.

Frejzer je ranije govorio o fizičkom izgledu koji je mijenjao zbog karijere.

U intervjuu za GQ 2018. godine, glumac je rekao: 

"Svakodnevno sam gradio sebi egzoskelet."

Brandan Fraser - undefined

Foto: LadBible: Brandan Fraser

Fraser je otkrio da je 'sedam godina proveo u bolnici i izvan nje' zbog broja povreda koje je zadobio radeći vlastite vratolomije.

Nastavio je nabrajati razne tretmane i postupke kojima se morao podvrgnuti kako bi pokušao riješiti mnoštvo problema koje je sam sebi navukao - uključujući operacij u donjem dijelu leđa kako bi napravio prostor unutar kičmenog kanala, piše LadBible.

A ako to ne zvuči dovoljno traumatično, glumac je dalje rekao GQ-u da postupak - nazvan lumbalna laminektomija - nije prošao i morao je sve to proći sljedeće godine.

Slavni glumac je također otkrio nekoliko događaja u svom ličnom životu zbog kojih se povukao iz javnosti, dodajući: "Promijenio sam kuću, prošao sam kroz razvod. Djeca su rođena, sad rastu..Prolazio sam kroz stvari koje vas oblikuju na načine na koje niste spremni,sve dok ih ne doživite i ne prođete."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije