Poznata pjevačica šokirala svojim izgledom: Zdravlje joj se pogoršalo, ali ne odustaje

0
Radiosarajevo.ba
Poznata pjevačica šokirala svojim izgledom: Zdravlje joj se pogoršalo, ali ne odustaje
>Foto: Instagram / Celine Dion

Planetarno popularna pjevačica Celine Dion viđena je dok je ulazila u luksuzni SUV. Iako se bori sa sindromom ukočene osobe, muzička diva je bila nasmijana. 

Pjevačica Celine Dion bori se sa sindromom ukočene osobe. Kada su je fotografi uhvatili tokom jednog od rijetkih pojavljivanja u javnosti, na licu nije imala šminke, a bila je odjevena u crnu kombinaciju. 

Njezino zdravstveno stanje nedavno se pogoršalo i prema informacijama koje je s javnosti podijelila njezina sestra, pjevačica je izgubila kontrolu nad svojim mišićima, piše Večernji.

Neredi u Gruziji: Narod se pobunio protiv "ruskog zakona", policija uzvratila pendrecima i suzavcem

Neredi u Gruziji: Narod se pobunio protiv "ruskog zakona", policija uzvratila pendrecima i suzavcem

Podsjetimo, pjevačica pati od neurološkog poremećaja naziva sindrom ukočene osobe, no navodno pjevačica i radi na povratku na pozornicu. Celine je ranije zbog narušenog zdravlja bila prisiljena otkazati svjetsku turneju u kojoj je trebala održati i nastup u Zagrebu.

Inače, riječ je o sindromu koji ne neizlječiv te uzrokuje da tijelo napada vlastite živčane stanice i ozbiljno utječe na pokretljivost. Inače, pjevačica je prodala preko 200 miliona albuma širom svijeta. Ima trojicu sinova s pokojnim suprugom Reneom Angelilem.

Naime, Celinein suprug, koji joj je bio i menadžer, preminuo je 2016. godine. U braku su bili 21 godinu, a pjevačica ga je upoznala kad je imala samo 12 godina, a on 38. Tokom borbe s bolesti, Celine mu je cijelo vrijeme pružala bezuvjetnu podršku, a posljednja mu je želja bila da umre na rukama svoje supruge, piše Direktno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije