! / Poznata pjevačica izgubila baku: 'Nije se smjelo dopustiti ovo ovako sve'

28. 02. 2021. u 13:46:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 5

Poznata pjevačica iz Hrvatske Lana Jurčević putem Instagrama je saopćila tužnu vijest o smrti bake.

Lana je napisala:

"Ali zadnjih 10 dana su bili baš. I ne samo 10, jer savjest i nemoć za vrijeme cijele korone jos veća.

I danas, moja bakica je otišla na drugi svijet, k mom noni.

Mala buhtlica koja se nikad nije žalila, nikad kukala, uvijek bila drugima na raspolaganju, nikad tražila nista za sebe :-(

Koliko nesebičnosti i skromnosti... to nikad nisam vidjela ni doživjela od nikoga. Koliko moras biti VELIK da imaš te osobine. A ne mi svi sebični, zatjevni, u drugima tražimo krivicu i odgovornost za sve naše 'muke', nigdje poniznosti ni preuzimanja odgovornosti.

Žao mi je da starim ljudima (pogotovo onima koji su u domovima ili bolnicama) ne možeš objasniti da vani vlada neka nevidljiva sila zbog koje ih ne možeš posjetiti, primiti za ruku, doći u kontakt s njima. I kako da se ne osjećaju se napušteno i usamljeno? Naravno da ce 'uvenuti'", napisala je Lana.

Otkrila je i šta joj ne najviše smetalo tokom zadnjih godinu dana.

"To me najviše grizlo zadnjih godinu dana. Nije me grizlo da nema koncerata, da nema 'kruha od toga' i da je status quo nego ovo.

Htjela sam napraviti neke stvari, jer znam da i vi imate i mame i tate i bake i dede i da ste i vi možda proživljavali slične stvari. Vjerujte da sam osjećala i suosjećala i s vama.

Kontaktirala sam neke ljude, neke firme, htjela sam im dati sebe i svoje platforme na raspolaganje bez ikakve naknade, rekla sam im evo iskoristite me za svoje poslovne interese, ne tražim ništa, molim vas dajte da domovima, bolnicama omogućimo tablete, mobitele, dodatnu radnu snagu, što god, da ih njihovi mogu nazvati, da se osjećaju manje usamljeno i napušteno.

Činilo se da ce se nesto dogoditi, odmah su me nazvali iz Uprave, čak se i javili nakon par dana da se strpim samo da definiraju stvari, međutim - ništa", napisala je Lana.

Na kraju je zaključila:

"Sretna sam sto sam ipak imala priliku vidjeti baku pred kraj, nadam se da je osjetila, ja stvarno se nadam i vjerujem da je.

Znam da mnogi od vas nisu i toliko mi je žao, to je toliko nepravedno. Netko na vlasti, netko na poziciji je trebao osmisliti način kako da ti ljudi dobiju barem malo ljubavi i malo jos od života uz njegove dok je još bio pri sebi.

Nije se smjelo dopustiti ovo ovako sve.

Budite mi vi i svi vaši dobro", poručila je pjevačica.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA