Poznata glumica se razvodi nakon 17 godina braka: Vijest potvrdio uskoro bivši suprug

0
Radiosarajevo.ba
Poznata glumica se razvodi nakon 17 godina braka: Vijest potvrdio uskoro bivši suprug
Foto: Instagram / Tori Spelling

Glumica Tori Spelling (50) se razvodi od a nakon 17 godina braka. Tori i Dean zajedno imaju petero djece. Vijest o razvodu nije pretjerano šokirala fanove, jer glumica i glumac već su najavili da je samo pitanje vremena kada će se odlučiti na taj korak.

"S velikom tugom i teška srca osjećam da smo nakon 18 godina provedenih zajedno i petero nevjerojatne djece, Tori i ja odlučili krenuti svako svojim putem i započeti novo vlastito putovanje. Nastavit ćemo raditi zajedno kao roditelji puni ljubavi i voditi i voljeti našu djecu kroz ovo teško vrijeme. Molimo vas da svi poštujete našu privatnost dok izdvajamo ovo vrijeme da svoju obitelj okružimo ljubavlju. Hvala svima na podršci i ljubaznosti", objava je koju je McDermott objavio na društvenim mrežama.

Tor je nedavno završila u bolnici jer ima problema s disanjem. Glumica je na Instagramu podijelila story u kojem je pokazala u kakvom je stanju.

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

"U bolnici sam od prošle noći", rekla je tada Spelling te pokazala da je u bolničkoj haljini.

Dodala je da ima visoki pritisak, da joj se vrti u glavi i da su je doktori podvrgnuli brojnim pretragama.

Odmah se i osvrnula i na hejtere koji su je napali u komentarima kada je izjavila da se ne osjeća dovoljno zdravo da bi mogla raditi.

"Kako bi bilo da sljedeći put nekome vjerujete na riječ kad vam kaže da nije dobro i pokažete im dobrotu, a ne da odmah ne vjerujete. Podsjećam vas da je za ljude kao što sam ja noćna mora to što ne mogu raditi. Ja sam radoholičar i uvijek ću izabrati posao.

Pratiteljima je poručila kako jedva čeka vratiti se djeci.

Inače, Spelling je svjetsku slavu stekla ulogom Donne Martin u poznatoj tinejdžerskoj seriji Beverly Hills, 90210. Još 2021. pisalo se kako je glumica predala papire za razvod od supruga Deana McDermotta.

"Brak je gotov već jako dugo. Tori se sastala sa svojim advokatima i planira vrlo brzo podnijeti zahtjev za razvod. Pokušava sve riješiti, a prije toga pobrinuti se da bude financijski stabilna", kazao je porodični prijatelj i dodao:

"Mjesecima spavaju u različitim sobama i već se neko vrijeme ne smatraju bračnim parom. Tori je spremna za novi početak, ali pokušava to strateški izvesti." Spelling već neko vrijeme iznenađuje fanove izgledom, ponajviše zato što misle da je pretjerala s estetskim korekcijama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije