Poznata glumica iz "Harryja Pottera" pozirala za bitanski Vogue: "Ne mogu odoljeti biti zločesta"

0
Radiosarajevo.ba
Poznata glumica iz "Harryja Pottera" pozirala za bitanski Vogue: "Ne mogu odoljeti biti zločesta"
Foto: Društvene mreže / Miriam Margolyes

Glumica Miriam Margolyes pozirala je gola za britanski Vogue, a ova 82-godišnja glumica pojavit će se na naslovnici julskog izdanja časopisa posvećenog LGBTQ+ zajednici.

Miriam je poznata po ulozi profesorice Sprout u Harryju Potteru, pozirala je gola za stolom, a ispred nje se nalaze peciva prekrivena glazurom.

"Ne mogu odoljeti biti zločesta", izjavila je za Vogue. No usprkos odvažnim fotografijama, glumica je priznala kako se bori s tim da prihvati svoj izgled. 

Drama u Novom Pazaru: Fizički napao djevojku, a onda je ubacio u vozilo - policija reagovala?

Drama u Novom Pazaru: Fizički napao djevojku, a onda je ubacio u vozilo - policija reagovala?

"Volim svoje lice. Mislim da djelujem toplo, otvoreno i nasmijano", izjavila je dodavši: "Ali mrzim svoje tijelo. Mrzim velike grudi i imam mlohav trbuh, male iskrivljene noge. Nisam oduševljena time. Ali treba izvući najbolje iz toga. Morate učiniti najbolje što možete."

Uz britansku glumicu, u julskom izdanju časopisa posvećenom Mjesecu ponosa pojavit će se i druge LGBTQ+ zvijezde, uključujući glumca Ncutija Gatwu, američku glumicu i pjevačicu Janelle Monae i britansku glumicu Bellu Ramsey. 

Glumica je također otkrila kako se uskoro podvrgava operaciji srca dodavši da se ne boji. 

"Kad ste mladi, nikad ne razmišljate o smrti. Samo razmišljate o tome koga ćete... Puno razmišljam o smrti. Svakog dana. Kad se probudim, pomislim: "Hm, novi dan." Možda nisam očekivala da ću ga dočekati", izjavila je.   

Britanska zvijezda također se osvrnula na trenutak u kojem je priznala roditeljima da je gej. Otkrila je da ih je to jako povrijedilo i da ju je njena majka natjerala da se zakune na Toru kako više nikad neće spavati sa ženom. 

Inače, glumica je još 1966. otvoreno priznala da je gej, a homoseksualnost je tada još bila ilegalna. Usprkos tome, izjavila je kako se nikad nije sramila što je gej, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije