Poznata glumica negira da se povukla iz Hollywooda: 'Imam nekoliko uvjeta'

0
Radiosarajevo.ba
Poznata glumica negira da se povukla iz Hollywooda: 'Imam nekoliko uvjeta'
Foto: Instagram / Eva Mendes

Prošlo je osam godina otkako se američka glumica Eva Mendes (48) pojavila na ekranu, pa su mediji tako počeli pisati da se povukla iz svijeta glume, na što se oglasila i sama glumica.

"Nikada nisam prestala glumiti", napisala je na svom Instagram profilu.

"Htjela sam biti više kod kuće sa svojom djecom, a na sreću, moji drugi poslovni pothvati omogućili su mi to bolje nego gluma", objasnila je.

Meteorolozi ponovo najavili promjenu vremena: Za vikend novi snijeg, evo u kojim dijelovima BiH

Meteorolozi ponovo najavili promjenu vremena: Za vikend novi snijeg, evo u kojim dijelovima BiH

Mendes je objasnila kako više nije htjela prihvaćati ‘stereotipne’ uloge koje su joj se tada nudile, a pogotovo nakon glume u filmu 'Los River' za koji kaže da je za nju bio "projekt iz snova".

Filmska zvijezda koja dijeli dvoje djece s poznatim glumcem Ryanom Goslingom, Esmeraldu (8) i Amadu (6), suvlasnica je i ambasadorica brenda Skura Style, firme za čišćenje kuhinja, a također ima i liniju odjeće.

Njena posljednja glavna uloga bila je u filmu 'Lost River' iz 2014. koji je ujedno bio i prvi film koji je Gosling napisao i režirao, piše Jutarnji.hr.

Njen posljednji projekt na kojem je radila bila je animirana dječja serija 'Bluey' iz 2021. u kojoj je posudila glas liku.

Mendes je prethodno objasnila kako postoje određene uloge koje više neće igrati otkada je postala majka.

"Imam vrlo kratak popis onoga što ću u budućnosti raditi", rekla je prilikom gostovanja u talk showu 'The View'.

"Da je to neki zabavan projekt, pristala bih, ali više ne želim glumiti u filmovima u kojima se prikazuje nasilje, niti se želim baviti seksualnošću", zaključila je.

Glumica je također ispričala koliko je bilo utjecajno imati svoju majku, Evu Perez Suarez, dok je odrastala.

"Moja majka je bila uz mene kod kuće do moje osme ili devete godine", rekla je u emisiji 'Today', dodajući kako su je te uspomene s njom formirale u osobu koja je danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije